НК "Верес" отримав третю поспіль перемогу в цьому сезоні

 

Рівненський "Верес" на виїзді обіграв "Полісся" завдяки голу Антона Яременка і щонайменше на добу вийшов на третю позицію у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги.

Матч у Новограді-Волинському став центральний в одинадцятому турі чемпіонату Групи "А" Другої ліги. "Верес" до цього поєдинку підійшов на шостій позиції у таблиці. А від другого "Полісся" рівняни відставали лише на три очки.

Другу у сезоні очну зустріч суперники розпочали у доволі високому темпі. Хоча, перші чверть години гольових моментів глядачі не побачили. Натомість, на полі було багато боротьби. В одному з епізодів ушкодження отримав Ярослав Рафальський. Захиснику, навіть, довелося накладати пов'язку на голову, аби зупинити кров.

Перший серйозний шанс відкрити рахунок не використали рівняни. Олег Маїк прицільно бив головою після подачі від кутового прапорця - "Полісся" на лінії воріт врятував хтось із захисників.

Після цього дві нагоди мав Антон Яременко. У першому з епізодів його удар потягнув Мозіль. А другий - завершився голом. Максим Боровець відзначився оригінальним пасом через себе, а Антон Яременко точно пробив головою - 0:1!

Після забитого голу рівняни не зупинилися. А продовжили атакувати і контролювати гру. Втім, до перерви забити підопічні Олега Шандрука більше не зуміли.

Після перерви господарі, які у першому таймі не завдали жодного удару у ствір воріт "Вереса", активізувалися. Втім, ударам Скепського та Недолі знову забракло влучності.

Рівняни ж грали, намагаючись перш за все зберегти прийнятний для себе переможний результат.

Найнебезпечнішим у другому таймі біля воріт Ігоря Фіяла став момент з ударом Ігоря Чередніченка. В останню мить під м'яч кинувся Олександр Логінов, врятувавши свою команду від неприємностей.

У підсумку - третя поспіль виїзна перемога "Вереса".

Про це повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

Читайте також