"Нова пошта" із січня вводить нові тарифи на доставку: що змінюється

"Нова пошта" із 1 січня наступного року змінює тарифи на доставку. Вартість буде розраховуватися в залежності від пунктів призначення за трьома новими тарифними зонами. Про це повідомляє прес-служба компанії. 

 Тарифні зони: 

1. По місту та його передмістю

2. Між містами України

3. З/в селище міського типу чи село. 

При доставці в межах міста та його передмістя вводиться три тарифи за вагою посилок: маленька — до 2 кг, середня — до 10 кг та велика — до 30 кг. Вартість посилок популярних габаритів стане доступнішою. Наприклад, посилки до 2 кг зараз коштують 45, а коштуватимуть 40 гривень. Посилки вагою до 30 кг коштують 100, а коштуватимуть 80 гривень. До того ж у ціну вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1000 гривень. 

Компанія вводить нову послугу з доставки документів за 40 гривень. Ціна буде фіксованою на весь рік, а в її вартість вже включений картонний конверт.

З 1 січня 2022 року компанія змінює тарифікацію на доставку та забір посилок кур'єром з адреси. Тепер при замовленні послуг кур'єра не потрібно прив'язуватись до ваги. За будь-яку посилку до 30 кг буде фіксована вартість +30 гривень, а для відправлень понад 30 кг буде +90 грн за кожні 100 кг, і тарифікація йде вже як вантажу. 

Також доставка кожної посилки в експрес-накладній з кількома місцями тарифікуватиметься по-новому. Оцінюватиметься кожна посилка за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою — за базовим тарифом, решта — за зниженим. 

Крім того продовжується акційна доставка до поштоматів за 35 гривень, а також післяплата без комісії на перший квартал 2022 року. З 1 квітня вартість доставки до поштомату складатиме 45 гривень незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України. 

Також змінюється тариф за доставку, коли покупці одразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. З 2022 року вартість складе 15 гривень за посилку вагою до 30 кг. 

 

Читайте також