Новий дитячий садочок у Рівному матиме вигляд бджолиних стільників

Фото - Рівненська ОДА

На вулиці Коновальця у Рівному триває будівництво дитячого садочка. Основні кошти на об'єкт спрямовують з державного бюджету, зокрема гроші з Державного фонду регіонального розвитку. У Рівненській облдержадміністрації сподіваються, що об'єкт вдасться здати в експлуатацію до кінця цього року.

- Ми розуміємо, що це одна з найбільш нагальних потреб для батьків, які проживають на "Північному". Садочок на Коновальця будують в рамках президентської програми "Велике будівництво". Зараз там працює 11 одиниць техніки та близько 50 будівельників, - зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Однією з родзинок майбутнього садочка буде його зовнішній вигляд. Заклад нагадуватиме бджолині стільники, оформлені у різних кольорах та розмірах. На території дошкільного навчального закладу облаштують 11 дитячих майданчиків.

У садочку зможуть одночасно навчатися та проводити дозвілля понад 200 дітей. На будівництво у цьому році вже надійшло 60 мільйонів гривень державних коштів, ще 40 хочуть залучити з міського бюджету. Загальна вартість будівництва становить близько 150 мільйонів гривень.

Читайте також