Новий голова у Корецькій РДА: що задекларував очільник району

Корецька районна державна адміністрація єдина була без голови після звільнення попереднього очільника Сергія Чернія. 
Учора, 25 травня, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення на посаду голови РДА Олександра Зайчука. 

З відкритих джерел відомо, що він український військовик, полковник, громадський діяч, активіст, учасник Революції Гідності, волонтер, голова Корецької районної ради. Учасник ряду військових операцій: Української миротворчої місії в Іраку, Міжнародних сил з підтримки миру в Косові, Антитерористичної операції на сході України.

Згідно із декларацією, яку пан Зайчук подав як кандидат на посаду, він має у власності квартиру на трохи більше 30 квадратних метрів у Рівному, а у співвласності із дружиною і двома доньками - квартиру на 63 «квадрати» також у обласному центрі.

Олександр Зайчук є кінцевим бенефіціарним власником ГО «Рівненський обласний союз ветеранів АТО та учасників бойових дій на території інших держав».

Із доходів зазначена пенсія глави сімейства у розмірі трохи більше 70 тисяч гривень за минулий рік, зарплата від Національного університету оборони України імені Івана Черняховського – 176 168 гривень і майже 10 тисяч матеріальної допомоги.

Зазначена також заробітна плата дружини, яка працює у міській дитячій лікарні -  65 тисяч гривень.

Із грошових активів у новопризначеного голови Корецької РДА трохи більше 3 тисяч євро на банківському рахунку.

 

Фото - відкриті джерела.

Читайте також