Новий рівень безпеки для продавців і покупців запчастин в мережі

З поширенням онлайн-торгівлі в житті сучасної людини з'явилися несподівані проблеми. Часто продавець обіцяє відправити товар, але тільки після отримання повної або часткової передоплати. Довірливий покупець, що прийняв такі умови, може втратити свої гроші. Маркетплейс Avtopro.ua зробив угоди з передоплатою абсолютно безпечними.

Що отримують покупці

Торгові інтернет-майданчики привертають до себе увагу власників особистого авто. Адже вони вирішують відразу кілька проблем, з якими покупець міг би зіткнутися при відвідуванні магазину запчастин:

  • Немає черг, оскільки всі товари можна знайти в цифровому каталозі та замовити з дому;
  • Завдяки широкому асортименту завжди є безліч пропозицій, які постійно доповнюються;
  • Немає залежності від продавця, тому що покупець сам обирає товар. Клієнта не будуть переконувати в доцільності покупки запчастини від сумнівної фірми.

Avtopro.ua пропонує відвідувачам скористатися функцією безпечної угоди. З цією функцією вони можуть без побоювання відправляти продавцеві часткову передоплату за товар, отримуючи більш якісне та швидке обслуговування. Покупцям гарантовано повернуться кошти у разі виникнення спірних ситуацій. Наприклад, якщо продавець відправить дефектну деталь.

Що пропонується продавцям

Продавці, які співпрацюють з маркетплейсом Avtopro.ua, розповідають про зростання продажів та про збільшення числа постійних клієнтів. Що стало можливим завдяки підключенню безпечної угоди. Ця функція передбачає:

  • Спеціальний символ навпроти запчастин продавця;
  • Найбільш вигідні позиції в пошуковій видачі. Вони будуть вище у списку та ймовірніше будуть помічені потенційними покупцями;
  • Компенсацію транспортних витрат. Передоплата покупця, що вирішив не забирати замовлення, покриє вартість послуг транспортної компанії.

Підвищивши безпеку як продавців, так і їх клієнтів, Avtopro.ua покращив умови онлайн-торгівлі, зробив її простою та більш зрозумілою. З підключенням безпечної угоди продавець зобов'язується швидко обробляти замовлення та враховувати побажання клієнтів. Так з більшою ймовірністю покупці повернуться до нього знову.

Гроші на рахунку продавця будуть зберігатися в $, адже так знижується залежність від коливань курсу національної валюти. Підсумковий прибуток легко виводиться через LiqPay, а постійних клієнтів з кожним днем стає все більше.

Читайте також