Новий список медзакладів, які борються із COVID-19: чи увійшли туди лікарні Рівненщини?

Вчора Уряд підтримав рішення щодо збільшення кількості медзакладів, які борються із COVID-19. Нагадаємо, такі заклади можуть розраховувати на додаткові компенсації від держави. 

Начальник управління охорони здоров'я Рівненської області розповів, чи є серед 110 ухвалених закладів охорони здоров’я рівненські.

«Постанова Уряду ще не надрукована, але ми сподіваємося, що ті зміни, які було запропоновано управлінням охорони здоров’я та підтримані облдержадміністрацією, внесені до цього переліку. Суто за технічної помилки один із закладів надання медичної допомоги першої хвилі у постанові Кабінету Міністрів був надрукований двічі. Тому до цього списку не увійшов Дубенський пологовий будинок. Сподіваємося, що ці зміни виправлені. Ми проінформували працівників Дубенського пологового будинку", - повідомив пан Вівсянник.

За словами начальника, із керівництвом пологового будинку була проведена зустріч.

"Ми вжили всіх необхідних заходів, що цей заклад був внесений до списку і мав можливість отримувати компенсацію у розмірі 300% посадового окладу за надання медичної допомоги пацієнтам із коронавірусом у квітні", - додав чиновник.

Читайте також