Новий тренер та дублі команд: Баскетбольний клуб "Рівне" розповів про плани на новий сезон

Напередодні нового сезону керівництво Баскетбольного клубу "Рівне" розповіло про плани на новий сезон. Відтак, серед нововведень - нові тренери та дублі чоловічої та жіночої команд.

"Проаналізувавши ігри я для себе чітко зрозумів, що вектор, який ми вибрали, - опиратися на наших місцевих вихованців - себе виправдав. Чоловіча баскетбольна команда, маючи в складі гравців виключно рівненського баскетболу, показала гарні результати, лише трішки не вистачило до призових місць. Що стосується дівчат: був складний сезон, хотілося, аби виступали виключно рівненські спортсменки, але задача стояла - посісти призові місця, тому довелося залучити легіонерів, з якими ми здобули бронзові медалі вперше в баскетбольній історії нашого міста," - розповів президент Баскетбольного клубу "Рівне" Сергій Ліщук.

БК "Рівне" вирішив створити ще дві команди - дублі жіночої та чоловічої. Причиною є те, що, не маючи змоги потрапити до професійної баскетбольної команди, вихованці спортивної школи припиняють заняття цим видом спорту. Тому створення таких команд-дублів допоможе молодим баскетболістам потрапити до старших команд.

Тренерами новостворених команд-дублів стали: Марина Максимчук - жіноча та Олег Сотник - чоловіча.

У дорослій жіночій збірній також є зміни. Відтепер тренувати спортсменок буде Валерій Жартун. Тренером чоловічої збірної залишається Михайло Переверзій.

Склад гравців обох команд БК "Рівне" оголосять завтра, 18 вересня, під час відкритого тренування збірних. Побачити команди можна о 19:00 у Спорткомплексі "ДЮСШ-4" за адресою м. Рівне, вул. Фабрична, 7.

Читайте також