"Обіцяємо надати посильну допомогу": рівнянка просить міську владу реконструювати парк Шевченка

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Оксана Галицька через електронну петицію звернулась до міської ради Рівного із проханням реконструювати парк культури та відпочинку імені Шевченка. У своїй петиції жінка зазначає:

«На нашу думку, а також на думку більшості громадян Рівного, на часі підняття питання про реконструкцію парку Шевченка. Найактуальнішим питанням є приведення атракціонів за своєю функціональністю та рівнем безпеки до європейських стандартів. Адже, на скільки нам відомо, ці атракціони не оновлювалися кілька десятиліть, і на сьогоднішній день несуть цілком реальну загрозу для здоров'я та навіть життя відвідувачів. Також потрібно освітити увесь парк у темну пору, оскільки достатньо освітлена тільки центральна алея, відремонтувати лавки, відновити асфальтне покриття на тротуарах, почистити та запустити фонтани. На усіх сходах та сходових переходах парку потрібно влаштувати пандуси за усіма будівельними нормами та стандартами, щоб безперешкодно парк могли відвідувати як батьки з візочками, так і люди з інвалідністю(на сьогодні у парку є тільки один сучасний пандус). Також обов'язковим є відновлення функціонування в парку громадського туалету на постійній основі.
 
Ми вважаємо підняття цього питання одним із найактуальнішим для громадськості Рівного, адже парк Шевченка — це культурний центр Рівного, де кожного дня відпочивають тисячі мешканців міста від наймолодших діточок до літніх людей, і він має бути пристосований для комфортного проведення дозвілля усіх без винятку рівнян та гостей міста. Ми просимо звернути увагу на цю нагальну потребу нашого міста та виділити достатні кошти для реконструкції усього парку, максимально посприяти у вирішенні та організації цього питання. Зі свого боку ми, можемо прийняти активну участь на волонтерських засадах в прибиранні парку, фарбуванні та інше. Обіцяємо надати посильну допомогу. Давайте разом зробимо наше Рівне кращим!», - зазначила жінка.

Підтримати петицію можна тут до 6 грудня. 

Читайте також