Обман, пограбування та пожежі: гороскоп на 12 липня 2021 року

Фото - ілюстративне

Овен

Зірки до вас неприхильні. Готуйтеся до того, що під час роботи доведеться викладатися більше, а ніж зазвичай, і серйозного результату не буде. Якщо хочете зробити понеділок позитивнішим – "вмикайте" неординарність та до будь-якої справи підходите нестандартно. Вам знадобляться розуміння й підтримка з боку близьких.

У післяобідній час можливі проблеми з речами, а також з нерухомістю. Якщо хочете підійняти собі настрій – прогуляйтеся.

Телець

Понеділок може бути дуже несприятливим. Якщо будете чимось займатися – не розраховуйте на допомогу. Розраховуйте на власні сили. Потрібно все робити вчасно. Намагайтеся прожити день без проколів.

Постарайтеся берегти майно – загрожують пограбування та пожежі. Найпозитивніший сценарій – поява людей, яких ви не чекали у гості.

Близнюки

У понеділок можете навантажувати тіло. Не протипоказаний активний відпочинок на природі. Хороший день для бесід з друзями та для подорожей. Можна просто присвятити час прогулянці.

Рак

Чекайте якихось несподіванок. Ви зможете зробити відносини з близькою людиною міцнішими, піти глибше у свої справи й зробити ситуацію у фінансовій сфері райдужнішою. Більшу частину уваги варто приділити своїй домівці, можна купити щось важливе. Не залишайте здоров'я дітей на задвірках уваги.

Лев

Будьте готові до того, що під час роботи зусиль доведеться витратити більше, аніж в інший час. Плоди праці можна буде побачити не дуже скоро. Якщо станете нестандартно підходити до справ, будете екстравагантні й оригінальні – чекайте на двоїсту оцінку з боку колег чи начальства.

Діва

Будьте готові до дуже негативного та емоційного понеділка. Загрожують крадіжки, пограбування та безліч критичних ситуацій. Найпозитивніший сценарій – прихід гостей, на яких ви не чекали. Якщо складуться критичні ситуації – "вмикайте" інтуїцію, мозок та докладайте максимальну кількість зусиль.

Терези

Понеділок може бути дуже несприятливим, можливі ілюзії та обмани. Обіцянки можуть бути помилковими, можлива невірність. У комерційних справах загрожує невдача. З комерційною невдачею можуть бути пов'язані кілька подій.

Будьте уважні до ділових пропозицій, які вам здаються цікавими, і до покупок, – вас можуть спробувати обдурити.

Скорпіон

Рівень життєвих сил може підійматися. У вас може бути потужний енергетичний заряд, а завдяки цьому можна займатися лікуванням та цілительством. Ви можете впливати на тих, хто вам близький. До вас можуть звертатися за допомогою ті, хто хоче зцілити душу чи тіло. Ваше серце має бути відкритим для радості та кохання.

Стрілець

День може бути дуже несприятливим та емоційно напруженим. Можуть виникнути проблеми з майном – загрожують пограбування й пожежі. Найпозитивніший сценарій – візит людей, на яких ви не чекали.

Постарайтеся не звертати уваги на критику – ви можете неадекватно відреагувати. Краще відмовитися від суперечок.

Козеріг

День може бути дуже несприятливим. Можливі авантюрні пригоди, загрожують серйозні провокації. Ви можете зіткнутися з підлим обманом. Можливо, доведеться з'ясовувати стосунки з кимось із близьких. Дуже часта причина скандалів – неуважність.

Ви можете кимось захопитися у романтичному плані. Не розраховуйте на те, що захоплення затягнеться надовго.

Водолій

Ви можете захотіти змінити спосіб життя чи "картинку". Можливо, ви відчуєте внутрішню свободу. Вам можуть припасти до смаку тринькання грошей та екстравагантні витівки.

Варто вчасно "вмикати" мозок й нерозумно витрачати мінімальну кількість коштів. Ви можете стати неактивними у діловій сфері, а через це загрожує криза.

Риби

У цей день несприятливе активне спілкування, не варто встановлювати контакти, оскільки ви можете обманювати себе й різко здійснювати якісь необдумані кроки. Через легковажність та зміни настрою репутація може опинитися під загрозою.

Якщо ви спробуєте залагодити проблеми, які виникли, – добре ім'я може бути відновлено. Ви здатні приборкати ситуацію й продовжити робити те, що вже розпочали.

Читайте також