Обстріли Хмельниччини, Харківщини та 6 загиблих на Донеччині: як минула ніч у регіонах

Російські окупанти вночі "вдарили" по декількох регіонах України, завдали рейнувань цивільній інфраструктурі, вбили та поранили мирних мешканців.

Як повідомляють у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, вночі росіяни випустили чотири ракети по Хмельниччині. Одну з них збила ППО, три інші прилетіли в одну з громад Хмельницького району. Одна людина поранена, загиблих немає.

На Сумщині загарбники випустили 10 мін із міномета по Новослобідській громаді. У Шалигінській громаді було 18 прильотів і ворожі безпілотники скидали вибухівку. Попередньо жертв немає.

На Дніпропетровщині російська артилерія вдарила по Криворізькому району, обстріляна Широківська громада. У селі Шестірня пошкоджено кілька житлових будинків. Без жертв.

На Харківщині окупанти влучили в корпус НПУ ім. Г.С. Сковороди, обстрілювали Ізюмський, Харківський, Чугуївський, Богодухівський райони. За добу поранення дістали троє людей: двоє в Чугуївському районі, з них одна дитина.

 На Донеччині було пошкоджено 26 об’єктів, у тому числі 19 житлових будинків, школа, РМЗ, ПТУ. За добу — 6 загиблих і 21 поранений цивільний.

 На Херсонщині артобстріли знищили соціальну інфраструктуру у Високопільській та Нововоронцовській громадах, пошкоджено багато будинків.

Читайте також