Одна з АЗС на Рівненщині повинна сплатити 68 тисяч гривень штрафу

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Нещодавно працівниками Сектору ринкового нагляду Державної екологічної інспекції Поліського округу проведена планова перевірка характеристик нехарчової продукції на одній із заправок у Рівненській області підприємства ТОВ «Газ-Ресурс». Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу.

Під час даної перевірки виявлено ряд порушень, за що АЗС було винесено 5 рішень про їх усунення.

В ході перевірки дотримання вимог виконання рішень даною АЗС, працівниками Сектору ринкового нагляду, встановлено невиконання 2-х рішень, із наданих 5-ти, за що на АЗС було накладено штрафні санкції в сумі 68 тис. грн.

Державна екологічна інспекція Поліського округу нагадує, що відповідно до статті 7 Закону України “Про загальну безпечність нехарчової продукції” споживачі (користувачі) мають право звертатися до органів державного ринкового нагляду за захистом порушеного права на безпечність продукції.

У випадках наявної інформації, щодо продукції, яка становить ризики для споживачів (користувачів), несумісні із загальною вимогою щодо безпечності продукції, просимо звертатися на «Гарячу лінію» Інспекції за номерами:

  • (0412) 46-49-54, -067-410-27-88 – Житомирська область;
  • (0362) 67-14-51, 098-429-86-90 – Рівненська область.

Читайте також