Офіси як у Google: у Рівному завершують будівництво концептуального бізнес-центру (ФОТО)

У Рівному змінюють уявлення про офісний простір - будують надсучасний інноваційний бізнес-центр класу А «Space4». Це місце підніме «планку» і покаже, яким має бути комфортне робоче місце. Сама ж будівля має свою архітектурну унікальність і може стати новою візитівкою Рівного. Його втілює в життя рівненська девелоперська компанія «RENOME Comfort» з групи компаній «РЕНОМЕ». Та не лише зовнішнім виглядом приваблює цей простір.

Концепція «Space4» покликана вивести комфорт працівників на новий рівень. В ідею бізнес-центру закладена концепція «Робота | Здоров’я | Відпочинок | Ти» («Work | Health | Rest | You») - одному місці можна буде працювати, повноцінно обідати та займатись спортом. Усе тут створюють для людей - з максимум зеленого простору, природніми кольорами та текстурами.

Для своїх клієнтів «Space4» пропонує «мокрі-зони», кол-руми, гейм-руми, переговорні кімнати - ніяких обмежень в організації простору для дизайнера і в зручностях для працівників. У бізнес-центрі облаштують тренажерний зал, приміщення для групових занять спортом, а також три басейни: дорослий 25-метровий, дитячий та окремий безпечний басейн для немовлят.

Для офісних працівників, які майже увесь робочий час проводять за комп’ютерами і майже не рухаються впродовж дня, дуже важливим є мати спеціальні зони відпочинку та місця для зміни діяльності. Саме тому автори проекту прийняли інноваційне рішення всередині бізнес-центру створити атріум - такий собі зимовий сад з панорамним напівпрозорим дахом, де буде зелена «жива» зона, де ростимуть дерева, де будуть лавочки, тобто це буде таке собі місце для прогулянок, медитації, обговорення та відпочинку. В межах атріуму буде розташована презентаційна зона, яку орендарі зможуть використовувати для своїх потреб.



Своїм резидентам бізнес-центр надає низку переваг:

  • Ексклюзив – лише один резидент відповідної галузі у торгових приміщеннях;
  • Великий, продуманий і безкоштовний паркінг, а також крита велопарковка;
  • Великі площі із вільно трансформованим простором без коридорів;
  • Зручна транспортна розв’язка для доставок: через центр чи по об’їзних автошляхах, трафік по дорозі поруч із центром сягає 45 тисяч осіб за добу;
  • Лояльні до клієнтів умови: гарантійний депозит, орендні канікули, умови і терміни оплати обговорюються індивідуально.

Великий вибір форм та форматів організації бізнесу дозволить залучити максимально велику клієнтську аудиторію, збільшувати прибутки та розвивати свої компанії.

Концепція офісних приміщень спрямована на колективи, для яких дуже важливо зберегти своїх спеціалістів. Адже в бізнес-центрі будуть створені усі умови для комфорту та зручності в роботі, а це сприятиме тому, що фахівці не захочуть покидати місто Рівне і переїжджати в більші міста.

У будівництві офісного простору «Space4» використовують найновіше технічне забезпечення – від телекомунікаційних систем до  автоматизованих інженерних рішень. Ніяких проблем через зношені та несправні мережі не буде. Також в центрі буде власна обслуговуюча компанія, яка оперативно реагуватиме на звернення кожного резидента. У офісному просторі планують декількарівневу систему безпеки – контроль доступу, відеоспостереження та охорона.

Однією із переваг нового бізнес-центру є його виняткова екологічність та енергоефективність, що підтверджує міжнародний екологічний сертифікат BREEAM. Нині в Україні лише чотири повноцінні комерційні будівлі, котрі мають такий сертифікат.



Зводять «Space4» на при в’їзді у місто Рівне на розі вулиць Льонокомбінатівської, Костромської та Гагаріна поруч з так званим «сарненським» кільцем. Поруч із бізнес-центром, «РЕНОМЕ» планує незабаром розпочати будівництво великого житлового кварталу скандинавського типу – мікрорайон із концепцією Work-Life balance. Це комплекс, в якому будуть передбачені усі зручності для мешканців.

Менеджер з оренди: 0673624378. 

*На правах реклами.

Читайте також