Окупант сфотографував себе на Polaroid і помилково залишив фото в пограбованій квартирі на Київщині

Фото надане УП власницею квартири

Російські військові продовжують вражати українців своєю недалекістю. Так, один із них сфотографував себе на Polaroid і помилково залишив фото в пограбованій квартирі. Стало це в Ірпені на Київщині.

Про це пише Українська правда з посиланням на коментар власниці квартири Валерії. 

Ймовірно, окупант залишив фотографію, бо не знав, що вона проявляється з часом.

“Я знайшла його (фото – УП) 14 травня під килимом. Перед цим бачила, що мій фотоапарат Polaroid пошкоджений і я навіть його не вмикала (думала, що могли щось в нього покласти). А коли побачила фото, то зрозуміла, що солдат подумав, що він не працює, так як фото спочатку чорне. Йому треба час проявитися”, –  розповіла Валерія. 

Її квартира знаходиться в житловому комплексі “Грін Ярд”, там російські солдати жили три тижні. 

“Нас не було у період окупації у місті. Були наші сусіди, які весь час (приблизно три тижні) жили у підвалі. З їхніх слів, нашу квартиру вони почали грабувати першочергово, не знаю чому, можливо, тому що тільки в нас висів кондиціонер”, – припустила  власниця. 

Валерія розповіла, що російські військові вкрали з її квартири понад 10 золотих прикрас, але не брали хрестики, навіть з діамантами. Також забрали інші невеликі цінні речі.

“Я подзвонила у поліцію, але вони так і не передзвонили і не приїхали. Я відклала фото і фотоапарат, щоб передати потім їм”, – додала Валерія. 

Читайте також