Окупанти готують “живий щит” із мешканців Маріуполя - радник мера

У Маріуполі окупанти почали будувати тимчасове житло для мешканців, які його втратили, а в декількох сотнях метрах від нього загарбники готують лінію оборони. 

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

За його словами, днями була отримана інформацію від містян про початок фортіфікаційно-будівельних робіт між ринком “Азовський” та будівлею колишнього супермаркету OBI.

Пізніше окупаційна влада почала обережні анонси в режимі відповіді на запитання, що це будівництво “модульних будинків для безхатьків”.

Він уточнив, що влада перевірила всю цю інформацію і вже зараз є дані від декільках джерел з оточення окупаційної влади Маріуполя та Маріупольського району:

- Дійсно окупаційна влада планує будівництво багатовкартирних будинків, які швидко монтуються за технологією, схожою за будівництвом торгівельних центрів типу “Метро”. Власне , тимчасова металева будка на кшталт великої битовки. Однак, головне не це. В декільках сот метрах від будинків окупанти готують лінію оборони, включаючи окопування важкої техники. Таке розташування фортифікацій унеможливлює нанесення ударів артилерії по укріпленнях окупантів, - пише Андрющенко. 

Читайте також