Олівець, прозорий лак, шматочок пемзи: прості жіночі лайфхаки, які допоможуть у різних ситуаціях

Фото - відкриті джерела

Бурхливе життя часом доставляє молодим сучасним жінкам чимало клопоту, інформує Pidkazka. Прості жіночі хитрощі аби вийти зі скрутного становища.

 Лайфхаки для дівчат

Лак для волосся:

прекрасний захист шкіри п’ят від ковзання у взутті. Часто літні туфлі з високими підборами носять «на босу ногу». Ковзаючі п’яти погіршують легкість ходи, змушують відволікатися і взагалі завдають масу незручностей. Помийте ноги чистою прохолодною водою. Шкіру протріть насухо. Струсіть балон з лаком, перш ніж розпорошувати його вміст. З відстані 20-25 см нанесіть рідину й дочекайтеся її повного висихання. Перед тим як взутися, переконайтеся, що лакова плівка досить липка і покриває область п’яток рівномірним шаром.

Поліетиленова плівка:

позбавить масажну щітку від статичної електрики. Оберніть “масажку” чистим поліетиленовим пакетиком. Такі пакети малого обсягу мають, як правило, тонку структуру матеріалу. Крізь нього легко вдасться проткнути всі зубчики щітки, тим самим забезпечивши повноцінне розчісування. Ще одна користь від такого рішення: вам не доведеться витрачати нерви на очиску улюбленої «массажки» від волосся. Просто видаліть використаний пакет, а наступного разу, використовуйте новий. Тонкі пакети продаються в господарських магазинах, зазвичай упаковані по 20-30-100 шт., а коштують вони недорого.

Звичайний олівець:

красиві локони за допомогою звичайного олівця. Пасмо волосся накручується на нього, потім обробляється гарячим Мультистайлерам. Вийміть олівець після закінчення роботи, і пасмо готове. Завивка триматиметься набагато довше, якщо перед укладкою трохи скропити волосся лаком середньої фіксації.

Прозорий лак:

позбавить від плям при носінні обручок. Більшість недорогої біжутерії виготовлена з «сумнівних» матеріалів. Найчастіше металеві обручки й ??персні при довгому носінні залишають на шкірі зеленуваті плями. Ну, або сірі – неважливо. Головне, що такий ефект навряд чи вас обрадує. Небезпечний не тільки сам наліт, але й хімічний склад металу (можливі алергічні прояви). Уникнути проблеми можна за допомогою звичайного лаку для нігтів. Прокрасьте внутрішню поверхню прикраси, дочекайтеся повного висихання.

Ідеальний варіант – лак прозорого кольору. Червоні й рожеві лаки важко приховати, адже при нанесенні ви скоріше за все не зможете «вкластися» в рамки країв внутрішньої сторони. Так, прозорий. І тільки він. Засіб продається практично в кожному кіоску. Або вже є у вашому арсеналі? Тоді дійте прямо зараз. Обробіть за один прийом всі свої улюблені колечка. Нехай вони будуть готові прикрасити ваші пальці в будь-який момент.

Гарантований тайм-менеджемент:

більшості дівчат властиво бути непунктуальними. Справа не в безвідповідальності. Просто під час зборів часто втрачається відчуття часу. Щоб тримати себе в рамках і не спізнюватися, корисний лайфхак: заведіть на смартфоні або телефоні серію мелодій певної тривалості. Перед тим як почати збиратися, включіть потрібний рингтон. Він допоможе вам відчувати біг хвилин і прискорювати себе, а не розслаблятися.

Кольоровий лак:

урізноманітнює схожі один на одного ключі. І знову лак. І знову – для нігтів. Тільки на цей раз вам потрібні кольорові лаки різних відтінків, а не «невидимий» прозорий. Навіщо взагалі фарбувати ключі, що за примха? Проблема дуже навіть актуальна. Якщо ключів в побуті багато і вони зовні схожі, то часто відбувається плутанина. Навіть врівноважену людину вона здатна вивести з рівноваги! Знайдіть півгодини, максимум годину часу. Спокійно фарбуйте метал у верхній частині ключа. Робіть це з обох сторін, попередньо висушивши одну, і тільки після цього переходьте до іншої. Творчі особистості можуть піти далі й намалювати смужки, цяточки або навіть трояндочки – таким ключам позаздрять всі!

Шматочок пемзи:

катишки з одягу легко видаляються за допомогою шматочка пемзи. Улюблений одяг нерідко «обростає» катишками. Не встигнеш озирнутися, а вже як мінімум кілька кульок атакували краї бортів, кишенькову відстрочку, низ пальто, згини і клапани светра. Насамперед на думку спадає ідея скористатися бритвою для гоління? Забудьте. Це небезпечно для тканини, особливо якщо її плетіння не надто грубе. Візьміть шматочок пемзи і дбайливо обробіть місця, де помітні катишки. Увага! Пемза повинна бути абсолютно сухою, інакше катишки не вилучити. Закінчивши роботу, очистіть дірочки на пемзі – вона стане в нагоді вам ще не раз для цих же цілей.

Окріп:

туш для вій, що засохла, допоможе розм’якшити окріп. Улюблена туш для вій засохла? Це не означає, що вона закінчилася. Але чи є у вас час розбиратися в причинах непорозуміння? Просто нагрійте тюбик в гарячій воді. Окріп не використовуйте – він може пошкодити зовнішню обробку, та й наповненню 100 градусів за Цельсієм ні до чого. Рекомендована температура в районі 39-42 градуса. Цілком достатньо, щоб масляниста фракція розм’якшилася і туш знову набула оптимальну для нанесення консистенцію. Не забудьте струсити тюбик з тушшю кілька разів після розігріву. Тим самим ви забезпечите речовині рівномірність.

Вішалки для одягу:

хороший спосіб зберігати хустки, шарфи і палантини. Тим, кому до душі часто міняти образи, добре знайома проблема: в гардеробі багато шарфів, палантинів і великих хусток. Вони раз у раз мнуться. Кожен раз діставати виріб перед виходом з дому, прасувати, витрачаючи на це зайвий час … Краще вже раз і назавжди усунути ситуацію в корені. Використовуйте все ті ж вішалки для одягу (так звані «плечики»). На одну вішалку дегко вміститься кілька хусток або шарфів. Закріплювати можна як за допомогою нетугого вузла, так і застосувавши широкі кільця з пластмаси: 1 окреме кільце на 1 виріб – шарф, палантин, хустку або інший настільки ж вибагливий до зберігання м’який аксесуар.

 Рулонний елемент:

довга халява у чоботів не помнеться, якщо всередину покласти рулонний елемент. Взуттю з довгою халявою важко зберігати акуратний вигляд, якщо воно не надіте на ноги. Деформації особливо загрожують моделям чобіт, виготовленим з ніжної, тонкої шкіри. Вирішити проблему допоможуть скручені трубочкою газети або порожні втулки від рулонних паперових рушників. Щоб не захаращувати передпокій, відведіть для цих предметів свій постійний куточок. Наприклад, в ящику коридорної тумбочки. В осінньо-зимовий сезон дістанете, влітку приберете назад.

Кубик льоду:

допоможе очистити волосся або тканину від жуйки. Дорослі люди – не школярі, які люблять кидатися кульками пластиліну або жуйки. Але зате красуні, які вже подорослішали, люблять носити волосся розпущеним. Більш-менш сильний порив вітру, і пасмо волосся зустрілося з жуйкою у вашому злегкапрочиненому роті. Реальна ситуація? Більш ніж! Звідси і виникає питання: а що робити, якщо така проблема все-таки намалювалася? Допоможе невеликий кубик льоду. Холодна температура швидко охолодить пластичний матеріал і зробить його крихким. Далі вже справа техніки. Швидко розкришіть застиглу жувальну гумку, очистіть волосся від її частинок. А надалі будьте обережні, щоб кумедний, але явно дискомфортний випадок не повторювався.

Фруктовий лід:

на всі випадки життя допоможе втамувати спрагу, прикрасити морозиво, приготувати десерт. Заморозьте подрібнені фрукти у вигляді льоду. Коли захочеться побалувати себе або гостей солодкими смаколиками, кубики під рукою. Такий спосіб не вимагає багато часу. Один раз варто витратити півгодини, і у вас в морозилці виявиться ціла батарея крижаних гостинців. Полуниця, ананас, ягоди, ківі, а також фруктові мікси в будь-якому поєднанні. Фантазія без кордонів (і не обов’язково подрібнювати, цільні плоди мають свою красу). Ця ж методика доречна для заморожування свіжого молока. Білі кубики допоможуть на швидку руку приготувати каву з молоком, не відвідуючи супермаркету. У замороженому вигляді молоко зберігається нескінченно довго.

Невеликий пакет із застібкою «зіплок»:

зможе уберегти улюблений гаджет від піску на пляжі. Найпростіший і з незначними витратами спосіб – задіяти невеликий пакет із застібкою «зіплок». Помістіть всередину смартфон або телефон. Акуратно проведіть пальцями, злегка натискаючи, по борозенкам застібки. У системи ziplock є недолік: варто не до кінця поєднати обидві сторони і де-небудь залишиться невелика дірочка. Домогтися полого змикання нескладно. Просто будьте обережні. Не поспішайте. Захищена від пилу і піску техніка відповість вам вдячністю: буде працювати без збоїв, навіть якщо ви відправилися в похід або любите проводити час на пляжах.

Нижня білизна:

зберігайте в міні-секціях. Ви ж не хочете довго вибирати улюблені комплекти білизни з цілого оберемка? Клубок речей ускладнює процес зборів до виходу. Тим більше, якщо у вас має бути романтичне побачення з інтимним підтекстом. Напевно захочеться надіти найкрасивіше. Так нехай же воно завжди буде на увазі, під рукою. Впорядкувати комплекти і окремі штучні вироби допоможе ящик з поділками. Кількість секцій визначаєте тільки ви. Все залежить від того, наскільки багатий ваш арсенал нижньої білизни. Спосіб допоможе не тільки навести лад, але і впорядкувати старе від нового, кольорове від однотонного. Бюстгальтери краще зберігати в напіврозправленном вигляді й окремо від трусиків.

Коли виникає скрутна ситуація, рішення найчастіше лежить на поверхні. Включіть фантазію, абстрагуйтеся від конкретики моменту. І ви напевно знайдете раціональний спосіб вирішити проблему буквально за пару хвилин, яким би несподіваним він не виявився.

Читайте також