Оприлюднили ім`я курсанта з Рівненщини, який застрелився у львівському університеті

Курсантом, який скоїв самогубство у Львівському державному університеті внутрішніх справ, виявився 18-річний Дмитро Гульчук. Хлопець - родом із Рівненщини. 

Про це lviv.media розповів брат загиблого Олександр. 

Як зазначається, Дмитро Гульчук разом із сім’єю проживав у місті Острог. У нього було двоє рідних братів старшому - 27 років і молодшому - 10 років.

Хлопець навчався на другому курсі Львівського державного університету внутрішніх справ. Він був курсантом факультету №3 “Превентивна діяльність”.

Рідні хлопця розповідають, що він був дуже спокійним, добрим і старанним, й ніколи б не провокував якісь неприємні інциденти.

Крім того брат загиблого розповів, що за декілька годин до смерті Дмитро відправив батькам та усім братам прощальне повідомлення. До молодшого брата він звернувся з такими словами: «Те, що я зробив, це була слабкість. Не будь таким слабким, як я. Я хочу, щоб ти виріс міцнішим».

За словами брата загиблого, була й ще одна записка загиблого, в якій він вказав причини свого вчинку та детально розписав ситуацію про ситуацію у вищому навчальному закладі, та, зокрема, факультет. Проте записка, за словами рідних, дивним чином зникла.

«Про записку відомо тільки з анонімних джерел. Думаю, це одногрупники, але говорити вони особливо не хочуть. Якщо й хтось і говорить, то за одним сценарієм. Таке відчуття, що їх залякали і сказали, що казати», — зазначив брат Олександр.

Як повідомлялось раніше, у Львівському державному університеті внутрішніх під час караулу застрелився 18-річний курсант. 

За однією з версій, причиною самогубства могли стати погрози декана факультету. 

Читайте також