Організація не платила за оренду підвалу, де облаштувала спортзал: суд повернув приміщення у власність міста на Рівненщині

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Господарським судом Рівненської області задоволено позовну заяву Дубенської місцевої прокуратури про повернення у комунальну власність нежитлового приміщення площею 183,4 кв.м і вартістю майже 3 млн гривень. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Рівненщини. 

Встановлено, що у травні 2017 року між Управлінням економіки і власності Дубенської міської ради та однією з громадських організацій укладено договір оренди підвального приміщення житлового будинку в місті Дубно, для  облаштування спортивного клубу.

Проте, орендар упродовж тривалого часу не виконував умови договору щодо своєчасного внесення орендної плати за користування майном.

Тому Дубенська місцева прокуратура звернулася з позовом до господарського суду Рівненської області з вимогою про стягнення заборгованості та повернення приміщення в комунальну власність міста.

Як наслідок, господарський суд Рівненської області погодився із доводами прокурора і задовольнив позовні вимоги у повному обсязі.

Головне фото - відкриті джерела. 

Читайте також