Оригінальні ідеї подарунків на Новий рік 2021 для друзів та близьких

Новорічні та різдвяні свята – хороший привід, щоб зібратися з рідними людьми, зустрітися з друзями та приємно провести час. Щоб порадувати своїх близьких, не забудьте підготувати їм подарунки.

Ми підібрали варіанти презентів на Новий рік 2021 рік.

Подарунки для хобі

Настольні ігри та пазли. Такі презенти стануть у нагоді у великій компанії друзів. Виробники пропонують цікаві ігри з великою кількістю деталей та незвичні 3Д пазли з яскравими малюнками.

Майстер-клас. Якщо Ви хочете подарувати емоції та враження близькій людині, то придбайте сертифікат на майстер-клас за творчим напрямком. Варіантів безліч: кулінарія, живопис, гончарство, ковальство та інше.

Риболовля, мисливство та інше. Якщо Ви знаєте про конкретне захоплення вашого друга чи подруги, то придбайте подарунок, який буде пов'язаний із ним. Зокрема, якщо Ваша близька людина захоплюється риболовлею, то у спеціалізованому магазині консультанти підкажуть Вам варіанти, які підійдуть для презента.

Аксесуари та декор

Ароматичні свічки. Оскільки приводом для подарунку є Новий рік, то і свічки можна підібрати з відповідним ароматом. Зокрема, запах мандаринів, кориці або випічки підкреслить новорічну атмосферу та додасть затишку до будь-якої оселі.

Гірлянди. Не буває забагато вогників та прикрас на Новий рік. Оригінальна гірлянда з великими ліхтариками або прищіпками для фото гарантовано сподобається Вашим друзям.

Фоторамка. Красива рамка з натуральних матеріалів з сентиментальним фото з дитинства або груповою світлиною Вашої компанії друзів стане чудовим подарунком під ялинку.

Смаколики та алкоголь

Елітні алкогольні напої. Якщо Ваші друзі не проти скуштувати текіли або віскі, то такий подарунок буде цілком доречним. 

Набір сухофруктів та горіхів. Такий подарунок можна зібрати власноруч та оформити у красиву упаковку. Також можна придбати готовий набір, який продають у паперових або дерев'яних коробках з красивою обгорткою.

Цукерки ручної роботи. Подібні смаколики завжди приємно отримувати у подарунок. Особливо, якщо начинка у кожній цукерці з сюрпризом.

Речі для дому

Плед. Теплий та приємний на дотик плед із натуральної шерсті стане чудовим доповненням для будь-якого інтер'єру. Важливо, щоб кольористика була стриманою та класичною та підходила до загальної обстановки у квартирі Вашого друга або подруги.

Новорічні прикраси. Красива зірка на верхівку ялинки або кулька, розписана руками майстра стане чудовим варіантом подарунку на Новий рік. 

Посуд ручної роботи. Авторський кухлик або тарілка з розписом доповнять набір посуду Ваших близьких людей. При кожному прийомі їжі вони згадуватимуть про Вас.

Одяг

Піжама. Теплий домашній одяг або костюм для сну з натуральних матеріалів порадує Ваших друзів та забезпечить їм комфортний сон. 

Стильний светр. Зима змушує нас вдягатись тепліше та ховатись від холоду у теплий текстиль. Класичний светр універсальних кольорів з натуральних волокон стане у нагоді аж до кінця лютого. Важливо, щоб дизайн одягу був стриманим та класичним, щоб не прогадати зі смаком. 

Шарфи та рукавички. Теплий та великий шарф завжди доречний у зимовому гардеробі як чоловіків, так і жінок. А стильні шкіряні рукавички триматимуть руки Ваших близьких людей у теплі всю зимову пору.

Засоби догляду

Натуральне мило ручної роботи. Запашне мило з натуральної сировини зі зволожуючим ефектом - хороший варіант для презенту під ялинку. Виробники пропонують мило зі скрабуючими елементами.

Сертифікат у спа-салон. Як чоловіки, так і жінки полюбляють релаксуючі процедури масажу чи обгортування від спеціалістів у салоні. Такий подурнок чудово пасуватиме до новорічних вихідних.

Фото - ілюстративні

Читайте також