Оригінальні привітання із Днем бухгалтера у віршах і прозі

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Щороку 16 липня в Україні відзначають День бухгалтера. Датою святкування було визначено 16 липня, адже саме цього дня у 1999 році Верховна Рада ухвалила закон "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".

Не забудьте привітати людей, які своє життя присвятили розрахункам. 

***

Вітаю з Днем бухгалтера та від душі бажаю затишного будинку і міцної сім'ї в активах життя, постійного обороту великого капіталу, а також величезних доходів у власну кишеню і малих витрат на реалізацію мрії. Успіхів у роботі без помилок і недоліків, щастя на серце без заздрості та образ.

***

Хай гроші самі рахуються,
А звіти самі друкуються.
Декларації самі здають звіти,
А прихильники дарують квіти.

***

Напевно не існує більш уважної роботи, ніж та, де стільки цифр! Бухгалтер гармонійно зводить дебет і кредит, стежить за рахунками та витратами, передбачає неприємності! В цей липневий день ми бажаємо вам точного розуму і безпомилкової роботи!

***

Вітаю з Днем бухгалтера України! Нехай вдається закритими очима зводити дебет з кредитами, хай не буде недоліків і дурних помилок в роботі, нехай тільки плюсом йде залишок в діяльності та достаток в житті.

***

 

Щоб добре гроші рахувати,
Потрібно хист і вдачу мати,
Баланс щоб точно співпадав,
Прибуток кожен день зростав.

Робота це важка доволі,
Тим, хто обрав нелегку долю,
На День бухгалтера вітання,
Зі святом щирі побажання.

Хай настрій буде позитивним,
А час у радості хай плине,
Бажаю, щоб були здорові,
Достатку, щастя і любові.

***

Вітаю з Днем бухгалтера України. Нехай у роботі не буде недоліків, нехай у житті панує достаток. Нехай дебет і кредит сходяться, нехай цифри не втрачаються, нехай удача завжди посміхається тобі. Бажаю впевненості у собі та у своїх діях, бажаю маленької радості кожної миті та великого щастя кожного дня!

***

Привітання вам, бухгалтер,
В ваш святковий, славний день,
Буде хай в житті багато
Позитивних вам знамень.

Хай робота в радість буде,
Хай баланс іде завжди,
Дебет з кредитом хай дружать,
Праця хай дає плоди.

Сил бажаю вам, здоров’я,
Миру, щастя у сім’ї,
Хай вдаються всі ідеї,
Хай щастить вам у житті.

***
Бухгалтер – це людина, яка вміє розмовляти на рівних з податковим інспектором, зводити кредит з дебетом, а це все одно що Бог! Милі бухгалтера, від щирого серця вітаю вас з цим чудовим святом! Нехай в сім'ї панує розуміння, гармонія і спокій, а на роботі премії вихором кружляють, наповнюючи гаманець добром.

***

З Днем бухгалтера! Бажаю працювати з вогником і за хороші гроші! Нехай праця приносить неймовірне задоволення і матеріальні блага. Нехай розрахунки будуть правильними, а доходи перевищують витрати! Бажаю жити в гармонії та в балансі! Позитиву вам, мудрості та розуміння і з колегами, і з керівництвом!
 

Читайте також