Ошукані власники квартир у Рівному прийшли у міськвиконком (ФОТО)

На комісію з питань проблемних будівництв компанії "ДБН" прийшли близько 30 вкладників квартир житлових комплексів Флагман, Шоколад, Ріверсайд та Ерсте Хаус. Однак зібрати кворум не вдалося. Присутні лише голова комісії Андрій Кузьмич та депутат Рівнеради Олександр Довжаниця.

Відповідно, прийняти якесь рішення за результатами зустрічі комісія не зможе. Потенційний забудовник Олександр Гусарук зазначив, що чекає закінчення експертизи, видачі дозвільних документів та містобудівних умов, аби говорити про можливість добудови житлового комплексу "Флагман".

Не виключає Олександр Гусарук і варіанту з добудовою "Шоколаду" та "Ерсте Хаус". Наразі ведуться перемовини з попереднім власником.

Нагадаємо, вкладники розглядають варіант з передачею житлових об’єктів до рук засновника групи компаній «СМАРТ» Олександра Гусарука, будівельна фірма якого зводить у Рівному одразу декілька житлових комплексів. Потенційний інвестор провів аудит та експертизу «заморожених» будівництв. Вкладники квартир заявили, що готові погодитися на таку пропозицію, але лише за умови, що людям не доведеться доплачувати кошти за придбане раніше житло

Читайте також: Добудувати без доплат: власники квартир «Шоколаду» та «Флагману» шукають нового забудовника

Читайте також