Осінній гороскоп: чим доповнити інтер'єр в оселях різних знаків Зодіаку

Відповідно до класичної астрології, знак зодіаку кожної людини визначає не тільки його характер, але і середовище, яке його оточує. Наприклад, якщо ви належите до вогняного сузір'я Овна, то навколишня дійсність буде активною, діяльною і максимально гармонійної, як і планета Марс, що управляє цим знаком. Ніщо так не гармонізує наш душевний стан, як правильно підібрані предмети інтер'єру. Вони допомагають стабілізувати знак, а значить і навколишнє середовище людини.

Овен

Динамічна, активна і діяльна середовище навколо Овнів змушує представників цього знака періодично брати тайм-аут і йти в свій власний світ. Для того, щоб осінь стала максимально продуктивною і гармонійної, цього знаку варто звернути увагу на облаштування свого особистого простору в будинку, в якому він зможе надаватися мріям і повноцінному відпочинку. Придбайте новий плед, журнальний столик і кілька ароматичних свічок, або зробіть підвіконня затишним і зручним місцем для чаювання.

Телець

Атмосфера навколо Тельців завжди наповнена красою, гедонізмом, адже цього знаку протегує Венера - богиня задоволень, мистецтва і насолод. Крім того, Тельці відповідають за матеріальні блага, тому часто представники цього знака відрізняються ощадливістю, а також любов'ю до красивої і розкішного життя. Для осені астрологи рекомендують Тельцям придбати нові рослини для інтер'єру, а також облаштувати балкон за допомогою красивих стільців, подушок і гірлянд.

Близнюки

Це знак зодіаку символізує рухливість, інтелектуальність, а також нові знайомства, зв'язки і навчання. Цієї осені астрологи рекомендують Близнюкам оновити свої книжкові запаси, для яких варто доглянути новий стелаж або красиву, мінімаллістічную полку. Шукайте моделі з натуральних матеріалів, бажано в коричневих, арахісових або карамельних відтінках - традиційних кольорах Меркурія, який відповідає за цей знак зодіаку.

Рак

Місяць, що управляє цим знаком зодіаку, робить представників свого сузір'я емоційними, рішучими і досить сімейними людьми. Для кожного Рака будинок - своєрідний кокон, куди він тікає від світу і знаходить себе. Цієї осені Ракам варто оновити свою ванну кімнату, адже водна стихія, властива це знаку, сприяє гармонізації, балансу і хорошому душевному стану. Зверніть увагу на нові колекції рушників, а також свічки та дифузори з глибокими осінніми ароматами моху, сандалу і дерева.

Лев

Творчі, надихаючі і творчі Леви кожної осені немов розквітають знову - хмарно з проясненнями сприяє набуттю нових ідей, цікавим знайомствам і затишним вихідним в компанії свого лев'ячого прайду. Для того, щоб відновлювати свої сили і бути в балансі з самим собою, кожному Льву варто оновити комплект постільної білизни. Обернувшись в пухова ковдра і засинаючи на подушці з бавовняного сатину, ви будете бачити не тільки хороші сни, але і будете осяяні блискучими ідеями.

Діва

Представникам цього сузір'я осінь обіцяє придбання нових ділових контактів, цікавих проектів, а також зміну розпорядку дня. До слова, кабінет або робоче місце в будинку відповідає знаку Діви, тому зверніть увагу на зручність і комфорт саме цих зон у вашому домі. Можливо вам пора оновити крісло або робочий стіл, а також придбати зручне бюро для численних документів. Для Дів, які далекі від офісного та паперового праці, зірки радять звернути увагу на здоров'я, правильне харчування і спорт. Обзаведіться новим зволожувачем повітря, килимком для медитацій або гаджетом для приготування їжі.

Терези

Краса і естетика у всьому - правило всіх Терезів, тому їх інтер'єри завжди відрізняє чудовий і продуманий дизайн, витончений стиль і розкіш. Восени Ваги, як і багато інших знаки, жадають оновлення та ніщо так не підвищує позитивного впливу їх планети-управителя Венери, як наявність в будинку предметів мистецтва і рідкісного колекційного дизайну. Можливо, саме час оновити стіни новою картиною, а на саме видне місце поставити давно придивилася штучку з антикварного магазину. Крім того, астрологи рекомендують Терезам звернути увагу на блошині ринки і інтернет-аукціони винтажа Європи - там ви зможете знайти рідкісні екземпляри для своєї колекції.

Скорпіон

Кожен Скорпіон найбільше цінує і дякує життя за зміни, які з ним відбуваються. Цей знак Зодіаку не терпить стагнації, завжди рухається вперед і робить глибокий психологічний вплив на своє оточення. Але за такий могутньої і сильної енергетикою часто ховаються люди, які потребують відпочинку від постійних битв і руху, тому облаштування будинку для них на першому місці. Восени астрологи рекомендують Скорпіонам нарешті реалізувати свою давню мрію, пов'язану з житлом - облаштувати маленький домашній кінотеатр або місце для улюбленого дозвілля.

Стрілець

Стрільці - головні любителі подорожей в далекі країни, тому в їхньому будинку завжди можна знайти цікаві предмети декору, любовно зібрані в різних куточках світу. Ніщо так не приваблює енергію Юпітера - символу цього знака, як розкішні тканини і текстиль. Присвятіть вересень і жовтень пошуку нового килима, штор, подушок і виробам з пухнастого хутра.

Козоріг

Суворі кар'єристи і цілеспрямовані Козероги захочуть змін в роботі, що позначиться на їх трудоголізм і як завжди рідкісному появі будинку. А ось вихідні та свята представники цього знака будуть намагатися відзначати саме вдома, у колі рідних і близьких. Саме тому астрологи рекомендують Козерогам оновити зону кухні, купивши красивий стіл для прийому гостей. Робіть ставку на благородні матеріали - дуб, сосна, ялиця. Вони залучать у ваше житло енергію добробуту і щастя.

Водолій

Самі товариські і життєрадісні люди в гороскопі цієї осені будуть прагне до освоєння чогось нового. Щось захоче підвищити рівень знань іноземних мов і запишеться на творчі курси, хтось буде прагнути відправитися в подорож, хоча б по просторах Росії. Щоб заплановані ідеї реалізовувалися, вам необхідно зробити будинок місцем своєї сили. Придивіться до кристалів з кварцу, а також цікавого декору в бохо-стилі, який буде нагадувати вам про ваших фантазіях і мріях. І звичайно, астрологи радять Водоліям зробити нарешті мудборд - свою власну дошку бажань, яку варто повісити в спальні, навпроти ліжка.

Риби

Знак зодіаку, який відповідає за міграцію, а також осягнення всього містичного і незвичайного, цієї осені буде націлений на зміни, пов'язані з житлом. Багато Риби захочуть або переїхати в іншу квартиру і нарешті почати жити зі своїм коханим, або зробити ремонт. Почніть планувати зміни з вибору шпалер або фарби: відтінки синього і блакитного допоможуть гармонізувати життя, прибрати з неї всю зайву "воду" і стануть полотном, на якому кожна Риба зможе заново почати творити свою історію.

Джерело

Читайте також