Особливості застосування та переваги частотних перетворювачів Veichi

Універсальність, зручність і ефективність в роботі є однією з причин застосування частотного перетворювача в промисловості. Центральний елемент цих пристроїв – контроль вихідної частоти, яка йде на електричний двигун, тим самим забезпечуючи додатковий контроль швидкості обертання валу цього двигуна.

Крім цього сучасні пристрої мають ряд додаткових функцій і можливостей. Навіть найпростіший Перетворювач частоти Veichi забезпечить плавний пуск, знизить ймовірність перепадів напруги, а також знизить до мінімального показника витрати на електроенергію. Тим самим перетворювачі можна вважати ефективним доповненням до будь-яких промислових і побутових об'єктів.

Види і принципи управління

Є пристрої однофазні та трифазні. Перші перетворювачі на вході отримують 220В, а на виході 380В. Другі на вході і на виході 380В. До того ж є два типи управління:

  • скалярний;
  • векторний.

Виробник Veichi комплектує численні моделі пристрою панелями управліннями, що дозволить виконувати найрізноманітніші регулювання. Завдяки цьому перетворювачі успішно використовуються в умовах промисловості, на виробництвах, насосних станціях, вентиляційних установках і навіть в побуті.

Особливості роботи перетворювача

Ще під час виконання будівельних робіт на промисловому об'єкті рекомендується встановити дану систему, тим самим заощадити електроенергію. До того ж інвертор додатково знижує рівень шуму двигунів за рахунок стабілізації їх оборотів. Серед додаткових особливостей і переваг потрібно виділити кілька моментів:

  • захист загальної електромережі від пікових навантажень;
  • попередження короткого замикання в двигунах;
  • захист від перегріву;
  • гарантія плавного запуску двигуна.

Практично з усіх аспектів відбувається поліпшення роботи технічного оснащення.

Наприклад, якщо перетворювач встановлюється в систему охолодження, тоді вентилятори будуть включатися поступово і працювати рівномірно. Аналогічно у випадку з мотором ліфта. Відбувається його плавний запуск, гарантуючи комфортні умови при зупинці і русі ліфта. Ще одна очевидна перевага – економія електроенергії приблизно на 40%.

Базові особливості пристроїв Veichi

  1. Компактність. Численні перетворювачі відрізняються невеликими габаритами, що робить їх зручними для використання в різних умовах і ситуаціях. Вони підійдуть під будь-яке планування об’єктів;
  2. Гарантія ефективності. Всього лише за рахунок застосування перетворювача частоти вдасться підвищити ефективність роботи обладнання, гарантуючи при цьому збереження ресурсу основних механізмів;
  3. Зручність. У виробництві пристроїв враховували запити майстрів, тому ергономіка виконана на високому рівні, гарантуючи простоту і високу швидкість демонтажу і монтажу;
  4. Комфортний інтерфейс. Навіть новачки з легкістю розберуться з основним інтерфейсом і налаштуваннями.

Виробник Veichi орієнтується виключно на високі стандарти якості та надійності, гарантуючи ефективність і довговічність своєї продукції.

«Chastotnik» – кращий постачальник перетворювачів

У інтернет-магазині «Chastotnik» кожен може придбати ідеальні рішення під будь-які промислові та домашні завдання. Є можливість придбати пристрої від 0,18 до 630 кВт, гарантуючи вирішення всіх проблемних моментів. Допомога в підборі технічного оснащення буде запропонована досвідченими менеджерами, при цьому на сайті є опис всіх моделей. Доставка здійснюється в будь-який куточок України без попередньої оплати. При необхідності використовується спеціальний платіж, коли клієнт сплатить за товар після огляду.

Читайте також