Острог став молодіжною столицею України – 2022

Учора відбувся фінал конкурсу Молодіжна столиця України . За результатами запеклої інтелектуальної боротьби новою молодіжною столицею стало місто Острог.

Так, після напруженого відбору в першому турі, 10 кращих команд з Вінниці, Івано-Франківська, Острога, Луцька, Чернівців, Маріуполя, Одеси, Умані, Хмельницького та Миколаєва зібралися у Всеукраїнському молодіжному центрі в Києві. Вони презентували власне бачення розвитку молодіжної політики у своїх містах.

У запеклій боротьбі й визначена наступна Молодіжна столиця України. У 2022 році - це Острог.

Читайте також: Що подивитись в Острозі: ТОП-4 цікаві локації

Невелике, але сучасне та креативне місто на Рівненщині гідно представили члени молодіжної ради - Ольга Стецюк, Анастасія Штундер, Олег Цимбалістий, а також міський голова Юрій Ягодка.

"Ми це зробили! Острог названо "Молодіжною столицею України 2022". Естафету прийматимемо від Тернополя. Офіційна передача статусу відбудеться восени", - прокоментував Юрій Ягодка .

Нагадаємо, що «Молодіжна столиця України» - це всеукраїнський конкурс, який проводиться щороку з метою відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді. Конкурс проводиться з 2017 року, його ініціаторами є Міністерство молоді та спорту України, Український інститут міжнародної політики та Національна молодіжна рада України.

Читайте також