"Острозька академія" співпрацюватиме із судом

23 жовтня 2019 року відбулося підписання меморандуму про співробітництво між Північно-західним апеляційним господарським судом та НУ «Острозька академія».

Співпраця сторін у рамках меморандуму передбачає взаємодію у напрямку обміну інформацією і досвідом в межах здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права, захисту прав і свобод людини на основі рівноправності, дотримання загальноприйнятих норм і принципів.

У договорі містяться пункти, виконання яких допоможе максимально реалізувати потенціал майбутніх правників за допомогою спільних заходів із практиками судочинства, адже ми маємо на меті сприяти якісній правовій підготовці майбутніх правників.

Під час тематичної зустрічі з викладачами та  студентством вузу голова суду Олег Мельник наголосив на важливості меморандуму, адже така ініціатива дозволяє налагодити тісні зв'язки з молоддю задля підвищення рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти. Послідовне виконання засад меморандуму у частині комплексних заходів, забезпечить формування на базі суду платформи для формування активної, прогресивної та юридично грамотної молоді, а обмін науковим досвідом викладачів вузу з працівниками суду буде запорукою більш поглибленого тлумачення норм права при їх застосуванні на практиці.

Підписання меморандуму про співробітництво між ПЗАГС та НУ «Острозька академія» – це потужна інвестиція у відкритість судової системи через реалізацію спільних заходів, результатом яких є створення майданчика для професійного спілкування між науковцями, студентами та практиками.

За повідомленням прес-служби суду

Читайте також