Освітлення, попереджувальні знаки та тимчасове кільце: як у Рівному вирішать проблему заторів

Про це сьогодні, 11 серпня, повідомив Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, за результатами розширеної наради з представниками комунальних служб міста та патрульної поліції.

Зокрема, на перехресті вулиць Дворецька-Басівкутська планують облаштувати тимчасове кільце, що дозволить розвантажити вулицю Дворецьку. Перехрестя вулиць додатково освітлять та встановлять попереджувальні знаки, аби убезпечити водіїв у темну пору доби. Крім того, на перехресті Дворецька - Степана Бандери, аби оперативно збільшити пропускну здатність планують залучити регулювальників.

На додачу, управлінню транспорту доручено розробити схему, за якою буде обмежено рух вантажного великогабаритного транспорту вулицями Вінницька, Добровольців, Павлюченка та низкою інших.

У своєму коментарі для журналістів Віктор Шакирзян зауважив, що зазначені додаткові заходи з організації руху є тимчасовими, однак дозволять частково врегулювати рух на найбільш проблемних вулицях міста:

«Неприпустимо, аби такий транспортний колапс продовжувався й надалі. Тому з однієї сторони ми будемо впроваджувати додаткові заходи покликані вирішити проблему заторів, а з іншої, вкрай важливо максимально прискорити виконання будівельних робіт на вулиці Макарова. Для цього потрібна чітка і злагоджена робота всіх комунальних служб міста, координувати яку має міське УКБ. Для них це буде своєрідним екзаменом на здатність якісно, швидко і професійно виконувати покладені на них обов'язки».

Віктор Шакирзян зауважив, що спорудження транспортного кільця на Макарова важливий для міста інфраструктурний проєкт і халатного ставлення з боку підрядників чи служб Міська рада не терпітиме.

Читайте також