Пасивність і поганий настрій: що приготували зірки для знаків Зодіаку на 28 травня

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Вісімнадцятий місячний день, який затягнеться майже на два дні, принесе з собою пасивність, апатію і поганий настрій. 

Овен (21.03 — 20.04)

Сьогодні не варто перенапружуватися — як фізично, так і морально: в роботі краще робити перерви, також — зрозуміло, за можливості — непогано було б влаштувати денний відпочинок у вигляді нетривалого сну.

Телець (21.04 — 21.05)

Планувати майбутні професійні справи можна тільки після того, як будуть детально — за кісточками — розібрані і проаналізовані старі, не можна допустити повторення минулих помилок.

Близнята (22.05 — 21.06)

День, коли не можна допускати не тільки негідних вчинків, але і поганих думок — вони не найкращим чином вплинуть на карму, яку поки що ніхто не скасовував.

Рак (22.06 — 22.07)

Протягом робочого дня все буде валитися з рук, тому серйозними справами в цей час краще не займатися, все одно пуття від них не буде — швидше, все відбудеться з точністю до навпаки.

Лев (23.07 — 21.08)

День сприятливий для наведення ладу в документах і оплати рахунків: упорядкувавши простір навколо себе, ви тим самим встановите мир і злагоду в своїй душі, що дуже важливо для вас останнім часом.

Діва (22.08 — 23.09)

Складуться сприятливі умови для того, щоб подивитися на себе збоку: ви з подивом виявите, що риси вашого характеру, якими ви цілком задоволені, заважають вам досягати поставленої мети.

Терези (24.09 — 23.10)

Зірки рекомендують вам сьогодні знайти середину між тотальною зайнятістю і неробством — тільки в такому разі ви зможете максимально продуктивно провести день в професійному сенсі.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Займатися спортом сьогодні потрібно без особливого ентузіазму — потягнувши м'язи спини, ви забезпечите собі серйозні проблеми зі здоров'ям, так що не варто перенапружуватися.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Небажано вступати в дискусію, не маючи чітких і послідовних доказів, які дозволили б довести вашу правоту, в іншому разі ви тільки даремно витратите власні нервові клітини.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Переговори — як ділового, так і особистого характеру — краще перенести на інший день: сьогодні партнерам складно буде знайти спільну мову, тому досягнення домовленості практично неможливо.

Водолій (21.01 — 18.02)

Тим, у кого є маленькі діти, зірки наполегливо рекомендують провести з ними максимум вільного від роботи часу — саме сьогодні їм особливо потрібна ваша увага.

Риби (19.02 — 20.03)

Необережні слова, вимовлені сторонньою людиною, можуть завдати вам серйозну моральну травму, тому необхідно максимально скоротити спілкування з оточенням. 

Читайте також