Перед мостом у Рівному вкладають гігантську земельну трубу

У Рівному на вулиці Князя Володимира перед мостом готуються вкласти в землю трубу діаметром кілька метрів. Про це інформує із місця події кореспондент UA: Рівне.

Як ми повідомляли раніше, у міськраді задля цього анонсували перекриття руху від вулиці Білої до Григорія Сковороди. Відповідне розпорядження про такі заходи в період з 9.30 ранку до 14-ї години підписав міський голова Володимир Хомко. Станом на 10:30, як інформує кореспондент, рух не перекрито, тривають підготовчі роботи.

Також ми повідомляли, що перекриття руху на цій ділянці не погоджене із Відділом безпеки дорожнього руху патрульної поліції області. Про це нам повідомив його керівник Сергій Коханюк. Поліцейські дали дозвіл лише на обмеження руху на час ремонтних робіт.

Прораб ТОВ "Будівельно-монтажное управління Промжитлобуд-13" Володимир Ігнатчук повідомив, що трубу заганятимуть під міст. Рух транспорту перекриють на одній смузі, щоб просвердлити дірки в мості і виконати роботи. Саму трубу заганяють, щоб у подальшому можна було розширити проїжджу частину, а самою трубою тектиме вода.

Він додав, що спершу будівельники думали над можливістю розібрати міст, аби виконати роботи, однак згодом прийняли рішення саме загнати трубу.

Ширина еліпсовидної труби 3,9 метра, висота 2,45, довжина – 13 метрів. Про це повідомив представник заводу-виробника зі Світловодська Володимир Пасічник. Він додав, що транспортували її в розібраному вигляді і збирали тут.

Читайте також