Перевірив, чи пішохід живий, і втік: на Рівненщині водій буса збив людину

Вчора у селі Борове Вараського району водій мікроавтобуса збив людину і втік.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Рівненській області.

Аварія сталась близько 19-ї години на вулиці Глинище. Правоохоронців викликали медики "швидкої", які надавали допомогу постраждалому.

Після прибуття на місце поліція не виявила ні автівки, ні водія. Свідки повідомляють, що керманич буса збив 34-річного пішохода, якій йшов по прожджій частині у попутному напрямку. Після скоєного чоловік вийшов з авто, пересвідчився, що постраждалий живий і втік.

Підозрюваного у ДТП згодом відшукали. Ним виявився 39-річний мешканець села Лисичин. На його автівці «Ford Transit» виявили характерні ознаки ДТП. Чоловік зовні мав ознаки сп`яніння та заперечував свою причетність до аварії.

За версією водія, він розпивав із знайомим алкоголь і хтось із них сів за кермо і привіз його додому. Хто саме це був - чоловік не знає.

Постраждалого 34-річного чоловіка госпіталізували до медзакладу. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ноги та осаднення.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Мікроавтобус вилучили, а у 39-річного власника і потерпілого відібрали кров на встановлення стану сп`яніння.

Читайте також