«Перші і єдині в області, хто почав будувати район»: житловий комплекс «На Щасливому» відзначив восьмий День народження

13 жовтня у ЖК «На Щасливому» відсвяткували 8-му річницю створення комплексу.

Напередодні Дня захисника України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці у каплиці, що знаходиться на «На Щасливому», відбувся молебень за загиблими військовими.

На вході до парку, де відбувалося святкування, рівнян зутрічали рятувальники та патрульні. Поженики презентували виставку сучасної та раритетної спецтехніки. Найменших на святі розважав песик-рятувальник.

Дітей на святі розважали аніматори. Разом із ними дітлахи брали участь у танцювальних конкурсах. На дітей також чекали турніри, майстер-класи з виготовлення слаймів, настільні ігри, аквагримери, бульбашкове шоу, тощо. Родзинкою дитячої програми став вихід трансформера.

Відвідувачі святкування мали змогу зробити світлини біля тематичних фотозон.

Усі охочі мали змогу придбати різноманітні вироби ручної роботи, а також скуштувати страви козацької та сучасної кухні.

Завітали на святкування дня народження житлового комплексу й рівненські спортсмени. Відтак, на сцені виступили спортсмени секції кікбоксингу ВАКО, секції тайського боксу муай-тай та тренерів фітнес клубу «Фізіофіт». Також усі охочі могли спостерігати за показовим виступом баскетболісток БК «Рівне».

Під час святкування колективу ЖК «На Щасливому» та забудовнику Роману Курису було вручено Подяку від Рівненської міської ради та виконавчого комітету.

«8 років свого життя я заямаюся розбудовою Житлового комплексу «На Щасливому». З кожним роком я та моя команда втілюємо нові проекти. За останній рік ми розпочали будівництво нового торгово-розважального комплексу, збудували новий садок «BabyLand» і почали надавати діткам якісне навчання, зробили проект і майже втілили в життя дощову каналізацію. За два тижні питання дощової каналізації буде вирішено повністю. Ми збудували за свій кошт тротуар від «Щасливого» до Нового двору, для того, щоб діти мали безпечний доступ до школи.

Розпочали нове будівництво будинків та зайнялись концепцією мікрорайону «Південний», в якому знаходиться наш житловий комплекс, для того, щоб в найближчих роках тут з’явилася транспортна розв’язка. Розробили проект дорожнього руху, в найближчі місяці по району курсуватиме громадський транспорт. На наступний рік планів теж дуже багато.

Тому ще раз хочу подякувати усім людям, які повірили в наш житловий комплекс і купували тут квартири, і просто підтримували нас, і вірили нам. Ми перші і єдині в області, хто почав будувати район. Хочу зазначити, що ні одна бюджетна гривня не була витрачена в наш район, нові комунікації, дороги, освітлення – все те, що мало робити місто, зробили ми», - розповів власник ЖК «На Щасливому» Роман Курис.

Подяку від міської влади отримав і колектив дитячого садочку «BabyLand» та його директорка Ірина Петрик-Щокова.

«Сьогодні 8 років тому місцю, де люди почувають себе щасливими, 8 років тому, що людина вклала сюди душу, серце, своє бачення комфорту і якості життя.  Ми хотіли згуртувати людей, щоб вони побачили, що те, що ми живемо в квартирах, - це класно, але насправді ми всі одна родина, тому що великий мікрорайон згуртував багатьох людей і наповнив їх домівки щастям.

Я хочу, щоб цей мікрорайон був прикладом того, що в великому місті може бути осередок тогоЮ де люди можуть почуватися комфортно, щасливо і мати ось настільки красиву європейського плану територію, яка забезпечує людей єднанням. Тому свято було в першу чергу, для того, щоб люди відчули ось цей дух сусідства, дух братерства, дух любові один до одного і, звичайно, спілкування», - повідомила Ірина Петрик-Щокова.

Серед відзнак, які в цей день отримав ЖК «На Щасливому» - Подяка від управління Державної архітектурної будівельної інспекції Рівненської області.

«Управління державтобудінспекції також хоче побажати розвитку, не зупинятися на досягнутому і відзначити те, що вже створено, відповідно, вручити подяку за сумлінну працю, вагомий особистий внесок внесок в розвиток будівельної галузі, інфраструктури міста Рівного та Рівненської області, усіпшну реалізацію масштабних проектів житлового будівництва та з нагоди 8 річниці створення житлового комплексу «На Щасливому», - зазначив заступник начальника управління ДАБІ в Рівненській області Сергій Нідельський.

Заступник начальника Головного управління із запобіганя надзвичайних ситуацій у Рівненській області Олег Панюк розповів, що незабаром у ЖК «На Щасливому» хочуть збудувати пожежне депо:

«Ми тестували дороги, тестували автодрабини на будинках, проводили спеціальні навчання із залученням великої кількості техніки, дивилися, як тут можна справитися і чи є водопостачання і тому подібне.  Із розширенням даного комплексу, в перспективі (і вже це питання погоджено) буде будуватися пожежне депо. Ви будете впевненими, що пожежно-рятувальна служба, яка буде тут «На Щасливому», буде забезпечувати ваш спокій і сон. Хотілося б подякувати ще керівництву за те, що згодилися на державну програму фінансування житла для пожежників і поліцеських. 60 молодих сімей вже отримали квартири в цьому масиві.»

Привітали з восьмою річницею житловий комплекс приїхали нардепи-мажоритарники від двох округів Рівненщини Олександр Ковальчук та Олександр Аліксійчук.

«Я би хотів, щоб ми усі разом поаплодували організатору цього вечора, людині, яка взяла на себе величезну відповідальність, пану Роману Курису. Ми не просто так з дружиною, з друзями, зі своїми дітьми приїхали сюди, намагаємося протестувати те чи інше свято. Таким чином, якщо в наших дітей є посмішка на обличчі і щасливі очі – це означає, що свято вдалося. Ми бачимо, що наші діти тут щасливі, їм достатньо всього. Ми тут не живемо, але нам приємно сюди приводити гостей і говорити «Ось дивіться, яке створилося в нас в полі містечко», - розповів Олександр Ковальчук.

Нардеп Олександр Аліксійчук розповів, що живе в ЖК «На Щасливому», тому вже встиг оцінити комфортність та інфраструктуру комплексу:

«Побажаю розвиватися мікрорайону, щоб він заповнювався мешканцями, дітками, які тут будуть щасливими разом зі своїми батьками, щоб мікрорайон розростався, створвалася додаткова інфраструктура. Людям тут комфортно. Забудовники, я вважаю, - великі молодці. Це ті наші інвестори, які змогли створити таку перлину для Рівного. Мені тут подобається парк, подобається те, що тут достатньо місця, де можна погуляти з дітьми.»

Нині в житловому комплексі «На Щасливому» проживає близько 8 тисяч людей. Секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук зазначив, що сама назва комплексу налаштовує на позитивні емоції:

«Можливо, сама назва цього комплексу дає той правильний емоційний і енергетичний посил. Місто живе, коли воно розвивається, коли будується. Місто Рівне будувалося дуже інтенсивно в 70-х та 80-х роках. І саме ці роки зробили наше місто з 50-тисячного – 250-тисячне. Потім був великий період затишшя, був великий період якоїсь паузи, фактично в 10-х роках 21 ст місто Рівне отримало новий черговий ковток повітря, воно знову стало жити, бо знову почали будуватися мікрорайони. І, мабуть, найкращий, найошатніший, найщасливіший мікрорайон – «На Щасливому». Забудовники цього комплексу – люди з далеким стратегічним поглядом, я переконаний, що ці люди – приречені на успіх.»

Відвідувачів свята розважали виступами оркестру, який грав хіти з відомих фільмів, виступами барабанщиків “RhythmMen” та дискотею із діджеєм. Святкування Дня народження житлового комплексу «На Щасливому» завершилося феєрверком.

*на правах реклами

Читайте також