Під час умовно-дострокового звільнення житель Рівненщини вчинив 10 злочинів

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Прокурором Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру та скеровано на розгляд суду обвинувальний акт відносно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185, ч.2 ст.15 ч.3 ст.185, ч.3 ст.185, ч.1 ст.309 КК України (крадіжка вчинена повторно, закінчений замах на крадіжку поєднану з проникненням у житло, крадіжка поєднана з проникненням у житло, незаконне зберігання наркотичних засобів відповідно).

В ході досудового розслідування встановлено, що упродовж лютого та березня 2020 року зловмисником здійснено дев’ять крадіжок на території міста Костопіль, села Велика Любаша та дачного масиву «Кам’яногірський» Костопільського району. Всі крадіжки скоєні у темну пору доби за відсутності сторонніх осіб. Зловмисником здійснено крадіжки різноманітного обладнання, електроінструментів, велосипедів та мобільного телефону загальною вартістю близько 16 тис. грн.

Затримати злодія, працівникам поліції, вдалося під час вчинення ним чергової крадіжки з дачного будинку на території масиву «Кам’яногірський». Під час затримання в обвинуваченого виявлено пакет з наркотичним засобом – канабісом.

Крадієм виявився раніше неодноразово судимий за вчинення корисливих злочинів місцевий житель, який нещодавно, умовно-достроково, звільнений з місць позбавлення волі.

Під час досудового розслідування, відносно підозрюваного, за клопотанням прокурора, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

Тепер доводити свою невинуватість обвинуваченому доведеться перед судом.

 

Довідково: за вчинення вказаних злочинів передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк до шести років.

Матеріали Здолбунівської місцевої прокуратури
Рівненської області

Читайте також