"Підбив" попутній ВАЗ: на Рівненщині п`яний молодик на Volkswagen спричинив ДТП із 4 потерпілими

Близько опівночі на трасі Київ-Чоп біля села Крупець на Радивилівщині сталась автотранспортна пригода, в якій травмувались четверо осіб.

У поліції повідомили, що на місці події слідчі встановили, що 19-річний мешканець села Бугаївка їхав автомобілем «Volkswagen Touran» і не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції і врізався у попутнє авто ВАЗ. Від удару «Volkswagen» злетів у кювет.

В аварії травмувались четверо людей, котрі їхали у транспортному засобі ВАЗ. Це 20-річний водій, 28-ми 40-річна пасажирки – мешканці Радомишильського району Житомирщини. Постраждав у ДТП і 64-річного мешканець Львова. У них травми різного ступеню важкості.

Також у поліції повідомили, що 19-річний керманич, котрий спричинив ДТП, був у нетверезому стані. Огляд на місці події показав 1,51 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, розпочато досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 286-1 КК України.

У водіїв у рамках кримінального провадження також відібрані біологічні зразки. Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик.
 

Читайте також