Підготовка до зими, пожежна безпека та санітарна ситуація: у Дубні засідав виконавчий комітет

20 червня 2019 року в малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради. На засіданні виконкому було розглянуто 50 питань, ухвалено 48 рішень.

Особливу важливу увагу члени виконкому приділили розгляду питання про підготовку підприємств, установ, організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років. Начальник управління житлово-комунального господарства повідомив, що наразі рівень готовності об'єктів по місту становить 31,2 %. Згідно вимог Мінрегіону він повинен складати не менше 30%. Заходи з підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років тривають.

Також значну увагу приділено розгляду питань про стан пожежної безпеки та підготовки підприємств, установ, організацій міста до пожежонебезпечного літнього періоду 2019 року; про стан санітарно-епідемічно-епізоотичної ситуації в місті, дотримання правил торгівлі на ринках міста; про роботу посадових осіб Дубенської міської ради та комунальних служб міста щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Окрім того, під час засідання виконавчого розглянуто низку економічних, соціальних, житлово-комунальних питань та питань, що стосуються освіти, медицини, захисту прав дітей.

Прес-служба Дубенської міської ради

Читайте також