Підозріла труба до річки: гість бази відпочинку у Рівному показав, куди зливають нечистоти (ВІДЕО)

У Рівному відвідувач однієї із баз відпочинку зафільмував каналізаційну трубу, яка проведена до річки. Будиночки та територія бази схожа на ту, яка розташована на вулиці Крейдяній, неподалік річки Устя.

Ролик опублікували у спільноті rivne_1283.

На відео чоловік демонструє красиву та доглянуту територію бази. До слова, там розташовано окремі будиночки, які можна орендувати. Гостям доступний готель, банний комплекс та тераса біля окремого ставка.

Однак, автор відео помітив, що коли у будиночку злити воду в туалеті, то з підозрілої труби в Устю витікає рідина. Це відбувається майже одночасно, з чого чоловік зробив висновок, що нечистоти гостей бази безперешкодно зливають у міську річку.

У поліції Рівненщини повідомили, що скарг щодо даної ситуації до них не надходило. 

Ми звернулись до Управління державного екологічного нагляду у Рівненській області стосовно даної ситуації. Як повідомили у прес-службі, із заявою про порушення екологічних норм на базі відпочинку у Рівному до них не звертались.

"Ми не можемо самі ініціювати перевірку певного об'єкту. Згідно законодавства, потрібні офіційні підстави, щоб до когось прийти з перевіркою. Тільки після того, як громадяни звернулись до нас зі скаргою, ми надсилаємо документи до Києва. Після отримання дозволу ми проводимо перевірку", - зазначила спеціалістка з громадськості та ЗМІ Анна.

На жаль, журналісти Рівне Медіа не змогли зв'язатись із керівництвом бази відпочинку. Однак, редакція готова висвітлити їхню точку зору у будь-який час.

Читайте також