Підприємцю з Рівного, якого підозрюють у викраденні вантажника, обрали міру запобіжного заходу

фото ілюстративне

Учора, 24 січня, було обрано міру запобіжного заходу 37-річному підприємцю, якого підозрюють у викраденні та побитті вантажника, що працював на ринку "Дикий". Як повідомила правозахисниця Ліана Диновська, чоловіка триматимуть під вартою протягом 60 діб.

"На думку прокурора, підприємець заважав слідству. У чому це виражалось: не відчиняв двері у помешканні співмешканки, хоча перебував там, що в подальшому було встановлено і доведено; домовився провести хімчистку салону автомобіля, який у нього у користуванні пів року, та в якому зі слів потерпілого, його возили, та били; вину не визнавав; Ну і класика жанру- підприємець хворий: потребує лікування спини, ноги, голови.. Найголовніше- має на утриманні 3 дітей! Ця людина пригадав, що є ж діти, на яких аліменти підозрюваним не сплачуються, та існує чимала заборгованість по виплаті, виконавчою службою винесено обмеження! Зараз в суді на розгляді позов про позбавлення цієї людини батьківських прав", - пише Ліана Диновська.

Чоловіка підозрюють у завданні умисних тілесних ушкоджень, незаконного позбавлення волі або викраденні людини та вимаганні. Нині відомо, що підприємець раніше судимий за крадіжки авто, а також за легкі тілесні ушкодження колишній дружині.

Нагадаємо, нещодавно 56-річний рівнянин заявив про те, що його викрали троє чоловіків та близько трьох годин били його. Нападники вимагали грошей. Як повідомили у поліції, медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки та переломи ребер.

Усіх трьох нападників нині затримано.

Читайте також