Підробляли аромати та упаковки: на Одещині "накрили" виробництво брендових парфумів

На Одещині правоохоронці припинили підпільне виробництво парфумерії відомих брендів - вилучено товару на понад 100 млн грн.

Про це інформують у Офісі Генерального прокурора.

За даними слідства, на території регіону діяла група осіб, яка налагодила незаконне масове виробництво контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів та контрафактної поліграфічної пакувальної продукції до неї.

Парфумерію вони реалізовували на території Одещини та інших регіонів України через спеціально створений телеграм-канал і кур’єрську службу доставки. Також оптова та роздрібна реалізація парфумів здійснювалась на промисловому ринку «7-й кілометр».

Під час обшуків вилучено понад 40 тис флаконів загальним об’ємом 2 тис літрів, ящики готової контрафактної парфумерії, обладнання для її виготовлення, пакувальні матеріали, марковані логотипами світових брендів на загальну суму понад 69 млн грн.

Також вилучено товари без марок акцизного податку - тютюн для кальяну, близько 280 тисяч упаковок та понад 700 кілограмових банок з тютюном на суму понад 31 млн грн. Загальна вартість вилученої «продукції» становить понад 100 млн грн.

Відомості про кримінальне правопорушення були внесені до ЄРДР за заявою офіційного представника на території України всесвітньо відомої компанії по виробництву парфумів. 

Читайте також