Підсів у таксі до двох киргизів: стали відомі деталі вбивства директора "Червоної калини"

Правоохоронці повідомили деталі вбивства директора санаторію "Червона калина" Ярослава Сивого, що на Рівненщині. 

Як повідомили у Київській міській прокуратурі, до вбивства причетні двоє громадян Киргизії. Зазначається, злочин стався ввечері 20 грудня. Потерпілий, перебуваючи у Києві, попросив 34-річного громадянина Киргизії, який працює таксистом, підвезти його до готелю. У цей час в авто перебував приятель водія - 43-річний громадянин Республіки Киргизія. Ті погодились підвезти рівнянина. 

Під час поїздки зловмисники, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть бути значні грошові кошти, вирішили на нього напасти. Під час спланованої зупинки один зі зловмисників пересів на пасажирське сидіння та завдав потерпілому кілька ударів кулаками та скляною пляшкою в область голови, від чого той знепритомнів. 

Після чого нападники відібрали у чоловіка гроші, сумку, банківські картки, мобільний телефон, а самого відвезли у лісосмугу у Бучанський район та покинули його зі зв'язаними руками та ногами. 

Після звернення рідних правоохоронці розпочали розшук чоловіка. Під час цього з'ясували, що хтось знімав із його картки кошти. Зловмисників встановили та затримали. Один із них повідомив, де вони залишили тіло вбитого. 

Зловмисникам вже повідомили про підозру у вчиненні вбивства та готуються обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. 

Читайте також