Пішов із життя науковець та викладач НУВГП

У Рівному пішов із життя науковець, старший викладач, доцент Національного університету водного господарства та природокористування та батько п'ятьох дітей Володимир Гудь. Чоловіку було 39 років. 

Як повідомляли раніше у виші, в останні дні Володимир Гудь перебував у тяжкому стані в реанімаційному відділенні на апараті ШВЛ після ускладнень від COVID-19. Родина зверталась до небайдужих за допомогою у зборі коштів на лікування. 

Володимиру Гудь закінчив з відзнакою фізико-технологічний факультет Рівненського державного гуманітарного університету. З 2002 по 2006 працював в НВФ «Продекологія», де пройшов шлях від інженера-технолога відділу збагачення рудних та нерудних матеріалів до начальника бюро з розробки магнітних систем.

З 2006 року працював в НУВГП асистентом, старшим викладачем, доцентом. Керував науковою роботою студентів. Був автором понад 60 наукових праць та більше 10 патентів на винаходи та корисні моделі. 

Підготував більше 30 учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузях «Енергетика», «Електротехніка та електромеханіка», «Електричні машини та апарати» «Інформаційні технології» серед яких більше 20 переможців.

Прощання з Володимиром Гудьом відбудеться у неділю, 24 жовтня, о 12:30 за адресою с. Біла Криниця, масив Київський, 25. 

Читайте також