Після щеплення від COVID помер молодий хлопець із Львівщини

У Київській області невдовзі після щеплення на коронавірус помер 19-річний студент. Остаточна причина смерті буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень. Про це повідомляє 24 Канал.

Він був студентом 3 курсу спеціальності "Філологія" Українського гуманітарного інституту.

Хлопець помер ввечері 13 вересня. Попередня довідка про причину смерті вказує "Cерцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність", але остаточні висновки повідомлять після закінчення медичних досліджень – приблизно за місяць.

Навчався на відмінно, брав активну участь у соціально-культурному житті навчального закладу, минулого року балотувався в члени Студентської ради. Протягом усього навчання працював репетитором англійської мови онлайн. Любив читати, був дуже допитливою людиною. Володимир був дуже добрим і чуйним. Декілька разів він, з бажання врятувати чиєсь життя, здавав донорську кров. Допомагав як волонтер на Святі подяки в Києві 12 вересня, – йдеться в повідомленні Українського гуманітарного інституту.

У пресслужбі також повідомили, що Володимир Сало народився 13 березня 2002 року в селі Добросин Львівської області. У багатодітній сім'ї з 5 дітей він був наймолодшим сином.

Читайте також