Пісня про Рівне набирає популярності в мережі: автор хоче, щоб її почули на радіо (+ВІДЕО)

В останні літні вихідні, якраз у День міста, було відзнято кліп на композицію про Рівне. За кілька днів ролик встиг набрати більше 30 тисяч переглядів.

Автор ідеї розповів, що задум створити трек про Рівне виник раніше. У такий спосіб Павло Дмитришин, який за сумісництвом працює організатором свят, хотів стимулювати місцевих музикантів творити та писати власні пісні.

Робота над створенням композиції відбувалася у максимально стислі терміни. Окремою родзинкою стала відеоробота, яка передає атмосферу Рівного – його вулиць та людей.

– 30 серпня, у День міста, ми зрозуміли, що треба зробити кліп. Взяли звичайного велосипеда у прокат. За допомогою скотча та арматури прикрутили на нього камеру та поїхали вулицями. А потім Саша (відеорежисер Олександр Пахальчук, - авт.) змонтував відео буквально за три години. Над створенням пісні та кліпу працювали люди, які є професіоналами своєї справи. Коли ти все робиш швидко після того як запланував, воно робиться класно, – розповів Павло Дмитришин.

Автор додає, що Рівному не вистачало доброї та простої пісні, яку можна було б зіграти на гітарі, і яка звучала б у дворах. Павло додає, що буде радий, якщо композиція звучатиме на місцевому радіо, але для цього її має почути якомога більше людей.

– Навіть людина, яка має не дуже хороший слух та вокал, може створити пісню про Рівне. А що тоді говорити про людей, які професіонали цієї справи? Я хотів би, щоб наші музиканти творили максимально багато. Для пісні найгірше, якщо вона ляже на полицю і буде запилюватись. Мені б хотілося, щоб вона пішла у маси і люди її використовували, – зазначає автор.

Павло Дмитришин додає, що було б круто, якби інші музиканти використовуватимуть пісню про Рівне у своїх цілях: виступатимуть з нею у місті, або поза його межами. Автор певен, що у нашому місті є купа талановитих людей, які можуть зробити свій внесок у популяризацію Рівного. Головне – не лінуватися творити та експериментувати.

Читайте також