Пластовий центр на Рівненщині знову шукає керівника

Розпочався прийом документів на заміщення посад керівників двох обласних комунальних закладів. Йдеться про Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр та про Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг. У першому випадку на конкурсній основі обиратимуть керівника нещодавно створеного центру. В другому – у зв’язку із закінченням дії контракту попереднього. Пропозиції від кандидатів прийматимуть включно до 28 січня 2020 року.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 06.06.2014 №205 зі змінами, пропозиція кандидатури на посаду керівника подається до виконавчого апарату обласної ради у письмовому вигляді, а також на електронних носіях або електронною поштою на адресу: [email protected]а.

Для розгляду конкурсної комісії необхідно подати низку документів, серед яких  звернення ініціатора з пропозицією кандидатури на посаду керівника, заява на ім’я голови обласної ради про розгляд відповідної особи як кандидата на посаду, резюме кандидата, копії документів про освіту тощо.

Також кандидат повинен розробити на подати план діяльності та програму розвитку комунального підприємства, яке хоче очолити. З детальним переліком вимог та документів можна ознайомитися за посиланням.

Після того, як завершиться термін подання пропозицій потенційних кандидатів, їх на своїх засіданнях розглядатиме конкурсна комісія. Кандидатури переможців будуть винесені на розгляд чергової сесії обласної ради, де депутати мають визначитися і щодо керівників, і щодо термінів, на які укладатимуться з ними контракти.

Нагадаємо, що комунальний заклад «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» Рівненської обласної ради було створено рішенням сесії у серпні 2019 року, у грудні депутати затвердили його Статут.

Що ж до керівника Рівненського обласного центру з надання соціальних послуг, то з лютого 2017 року ним керує Валерій Стасюк, термін контракту з яким спливає 7 лютого 2020 року. 

Читайте також