Побачив переписку в телефоні і приревнував: відомі обставини вбивства рівнянки громадянином Туреччини

На Рівненщині правоохоронці спіймали громадянина Туреччини, якого підозрюють у вбивстві жінки. Чоловіка розшукували більше тижня.

Деталі розшукових дій та обставини злочину розповів начальник кримінальної поліції Рівненщини Сергій Крошко.

Як з'ясувалося, чоловік у понеділок вирушив у напрямку Житомира з Рівного - там його помітили на автовокзалі. Він пішки пройшов через все місто і на попутках дістався до Бердичева. У місцевому продуктовому магазині його зафіксували камери відеоспостереження. Після цього чоловіка втратили з поля зору, однак згодом надійшла оперативна інформація, що розшукуваний повернувся до Рівного.

Вже на вокзалі рівненські правоохоронці провели затримання. Повідомляють, що іноземець не заперечує скоєного та повністю визнає вину.

"Ми думали, що причина вбивства має майновий характер, але гроші вдома знайшли. Він пояснює, що побачив переписку у телефоні покійної і приревнував. Вона була офіційно одружена - її чоловік громадянин Німеччини. У ході раптового конфлікту він здійснив убивство", - зазначає Сергій Крошко.

Відомо, що чоловік вбив жінку металевим кийком, який потім викинув у смітник. Оскільки до слідчих дій пройшов певний період, то сміття кілька разів було вивезене - знараддя злочину не знайдене. 

Громадянин Туреччини мешкав в Україні близько 2 років. За цей час він "назбирав" багато боргів. У тому числі, він неодноразово ночував у хостелах та готелях, а потім не розраховувався і втікав. Саме у одному з таких готелів було вилучено його турецький паспорт.

Як повідомив Сергій Крошко, підозрюваного судитимуть в Україні і він відбуватиме тут покарання. Однак, якщо він вчиняв злочини у Туреччині, то можлива екстрадиція його на батьківщину. Чоловікові загрожує від 10 років ув'язнення.

Читайте також: Поліція спіймала громадянина Туреччини, якого підозрюють у вбивстві рівнянки

Читайте також