Побили волонтерів і розтрощили намет: уночі невідомі напали на представників «Рівне Разом»

У ніч на 29 вересня у Рівному невідомі напали на волонтерів і представників політичної партії «Рівне Разом», які чергували в палатці біля обласної державної адміністрації. Вони протестували проти чинної влади та її спроб встановити одноосібну диктатуру.

Напад скоїли близько першої години ночі – молоді люди у балаклавах розтрощили намет, щодо активістів застосували фізичне насильство, проте активістам партії вдалось уникнути тяжких тілесних ушкоджень.

Голова політичної партії «Рівне Разом» Віктор Шакирзян пов’язує цей напад із подіями навколо реєстрації кандидатів у депутати від партії. Навколо цього вже декілька днів не вщухає скандал.

«Цієї ночі скоїли напад на наших партійців і волонтерів, які проводили акцію під Рівненської ОДА. Це вже переходить всі межі. Наші конкуренти ладні на будь-які кроки, аби лиш зберегти свій вплив. Це все сталося після того, як партія «Рівне Разом» закликала правоохоронців, чиновників та представників провладної політичної сили не втручатися у виборчий процес», - прокоментував Віктор Шакирзян.

Попри такі провокативні дії, у «Рівне Разом» заявили, що не припинятимуть відстоювати право рівнян на партію, яка єдина, за рейтингом, здатна усунути корумпованих політиків від влади та боротись проти свавілля чиновників.

Читайте також