Побилися через плітки: у Рівному 12-річна дівчина скривдила старшокласницю

Фото - Rivne 1283

Днями у соцмережах розмістили відео, на якому б'ються дівчата-підлітки. Інцидент відбувся біля однієї із шкіл Рівного. Обставини сутички встановили правоохоронці.

З'ясувалося, що конфлікт між ученицями виник через нібито розповсюдження пліток. 12-річна дівчина почала бити руками 16-річну по тілу та по голові. Перебіг бійки знімала на телефон 23-річна рівнянка. Згодом вона розмістила відео у соцмережах.

На наступний день після сутичка потерпіла школярка звернулася до лікарні. У неї діагностували забої плеча, шийного відділу та коліна. 

Усіх учасників інциденту поліцейські встановили. 

За фактом нанесення легкого тілесного ушкодження слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Відомо, що 12-річну дівчину, ученицю 7-го класу, виховує бабуся. Матір проживає окремо зі співмешканцем. Крім того, як повідомляють у навчальному закладі, і навчання дитини і поведінка – на низькому рівні. Слідчі дії тривають. 

Оскільки малолітня не досягла віку, із якого настає кримінальна відповідальність, вирішуватиметься питання щодо обрання до неї примусових заходів виховного характеру, а також притягнення батьків або осіб, що їх замінюють до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

 

 

Читайте також