Побиття водія рівненської маршрутки: відомі нові подробиці події

Два дні тому водій маршрутного таксі №47 у Рівному потрапив у лікарню із розбитою головою. Чоловік отримав удар кулаком у обличчя і впав на асфальтобетонне покриття. Як наслідок – закрита черепно-мозкова травма та зламана основа черепа. 55-річного водія вдарив 26-річний мешканець села Велика Омеляна.

Справу розслідує поліція. Попередня кваліфікація - необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Заступник начальника відділення поліції №1 (м.Рівне) Рівненського РУП – начальник слідчого відділення Вадим Артюхович розповів деталі цієї події.

Вадим Артюхович

Так, за словами правоохоронця, зранку сьомого червня водій маршрутного таксі самовільно змінив маршрут руху і не доїхав до зупинки біля одного з розважальних комплексі у селі Вересневе. Саме там його чекала пенсіонерка – мати 26-річного чоловіка. Аби таки сісти в маршрутку, їй довелось пройти пішки майже кілометр до наступної зупинки.

«Так як у неї проблеми зі здоров’ям, вона розповіла про цю подію для свого сина. Син такими діями обурений. Він прийшов у магазин «Центральний» у селі Вересневе, де в той момент якраз випадково перебувало це маршрутне таксі. Зі слів нашого потенційного підозрюваного, він знає цього водія і вирішив з ним на цю тему поспілкуватись. Він запитав водія таксі, чому він не підвіз матір і той йому щось у нецензурній формі відповів, - сказав Вадим Артюхович. - Відповідно, це молодика обурило і він наніс йому удар кулаком руки у передню ділянку обличчя. Внаслідок чого потерпілий упав і вдарився потиличною ділянкою голови об асфальтно-бетонне покриття. Внаслідок цього він отримав закриту черепно-мозкову травму і перелом кісток основи черепа».

55-річного потерпілого водія поки не допитали. Він наразі перебуває у нейрохірургічному відділенні лікарні. Сам же мешканець Великої Омеляної, який вдарив його, про вчинене шкодує.

«Він жалкує про свій вчинок. Він спочатку надавав потерпілому першу медичну допомогу. Він не розраховував, що так може статись. Швидку і поліцію викликали місцеві мешканці. Винуватець був на місці, вже пізніше, коли потерпілого забирали, він пішов додому», - додав Вадим Артюхович.

Наразі правоохоронці збирають усі докази, щоб повідомити 26-річному чоловікові про підозру. За вчинене йому загрожують громадські роботи на строк від 150 до 240 годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років.

Читайте також