Покіс трави, ремонти та підготовка до зими: у Рівному комунальники звітували за тиждень

Ілюстративне фото

У Рівному в літній період комунальник працюють у підвищеному режимі, адже саме у цей час необхідно проводити регулярну обрізку дерев, покіс трави. Також відбуваються підготовчі роботи у комунальних підприємствах - Рівнетеплоенерго, Рівнеоблводоканал та Міськсвітло.

Трест зеленого господарства впродовж тижня виконує покіс трави, прибирання зелені, проводилася стрижка кущів, обрізка дерев, зелених огорож. Сформовані клумби у Квасилові, поруч з центральним універмагом. На цей тиждень заплановано обрізку аварійних дерев, проводитимуть фарбування дитячих майданчиків у різних мікрорайонах міста та продовжуватимуть косіння, стрижку кущів.

Підприємство Рівнеелектроавтотранс проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Працівники підприємства проводять обслуговування контактно-кабельної мережі, проведені технічні ремонти та обстеження, проводиться очищення та фарбування опор.

КАТП-1728 проводять вивезення сміття у штатному режимі. Майстри проводять виведення відходів згадано погоджених графіків.

Рівненське ШЕУ - майстри виконали поточний ремонт та прибирання на Котляревського, Чорновола, Галицького, Любомирського. По Грушевського, Богоявленській, Генерала Безручка - проведено ремонт і прочистку колодязів. Разом з тим триває ремонт і прочистка колодязів та дощоприймачів. Заплановано продовження ремонтів на Чорновола, Соборній, Данила Галицького, Смотрицького.

Впродовж тижня працівники Рівнеоблводоканалу ліквідували 9 пошкоджень водопровідних мереж. А також усунули 50 засмічень каналізаційних мереж. Зараз працівники підприємства працюють над ліквідацією пошкоджень у Квасилові.

КП "Спецкомбінат "Ритуальна служба" - впродовж тижня було проведено чотири почесні поховання, встановлено флагштоки на усіх могилах героїв. Працівники займаються облаштуванням територій на кладовищах: майстри косять траву, вивозять сміття.

У КП "Міськсвітло" майстри замінювали лампи, провели фарбування опор, миття світильників та монтаж ліній. Провели також ремонт 36 світильників, а також ремонт одного світлофорного об'єкту.

Рівнетеплоенерго проводить гідравлічні випробування. Загалом місто поділене на 105 ділянок, на 51 з яких вже проведено випробування. 30 з них станом на сьогодні успішно готові. Усунено 11 поривів.

Зоопарк та Парк культури та відпочинку - триває активно сезон відпочинку. На території парку та зоопарку проводять покоси трави, відбуваються ремонти дитячих майданчиків. У зоопарку провели свято з нагоди Дня захисту дітей, а у парку Шевченка провели концерт духового оркестру. А також відкрито концертний сезон "Рівне.Літо.Музика".

Повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Читайте також