Поліський мільйонер: депутат сільради з Рівненщини ошелешив статками

Ілюстративне фото

Депутат сільської ради на Рівненщині переплюнув за статками колег чи не по всій області. Йдеться про Володимира Пачесного, який є депутатом Вирівської сільради на Сарненщині.

Відомо, що пан Пачесний зареєстрований та мешкає на Одещині у селі Гвоздавка Друга. 36-річний чиновник подав декларацію у липні 2021 року та вказав мільйонні суми, дорогі годинники та шуби дружини, 500 акцій корпорації Tesla та 124 біткоїни. 

Отож, згідно декларації, дружина чиновника - Ірина Сергейчук - мешкає з двома доньками у будинку в Клесові. Водночас жінка має нерухомість у селі Бармаки біля Рівного площею 279 кв. м. та дві ділянки землі у понад тисячу квадратних метрів кожна.

Іншого житла, згідно декларації, у родини Пачесних немає. 

У категорії цінного рухомого майна депутат вказав 4 шуби дружини вартістю від 150 000 до 420 000 гривень, два годинники, ціна яких майже 2 млн гривень та антикваріат.

Також на дружину зареєстровано дві автівки марки "LEXUS", а сам Володимир Анатолійович володіє 500 акціями компанії TESLA по 6160 грн кожна, згідно з даними з декларації.

Серед нематеріальних активів депутата - 124 біткоїни, які наразі коштують близько $65 121 за один. Тобто, лише у криптовалюті чиновника має капітал розміром близько 8 млн доларів. 

У Володимира Пачесного нараховується 9,3 млн гривень та 77 000 доларів США готівки. На рахунку в банку - 1,4 млн грн та 13,4 тисяч доларів. Дружина також має готівкою 2,2 млн грн та 40 тисяч доларів.

Читайте також: У Польщі в ДТП потрапили мешканці Рівненщини: молода жінка загинула (ФОТО)

Читайте також