Поліцеських охорони Рівного вітали зі святами (ФОТО)

У Рівному поліцейських охорони привітали з Новорічними та Різдвяними святами

Побажати усіх благ у Новому році та привітати з народженням Ісуса Христа до поліцейських охорони Рівного завіталиприхожани, хористи та дітлахи недільної школи Свято-Георгіївського подвір’я Свято-Миколаївського Городоцького жіночого  монастиря, а також традиційно  працівники Управління поліції охорони в Рівненській області заколядували для Начальника Управління.

За традицією працівники Управління поліції охорони в Рівненській області завітали з Колядою до Начальника Управління поліції охорони в Рівненській області, полковника поліції Михайла Кононенка, щоб привітати зі святом Різдва Христового та побажати всім працівникам поліції охорони нових звершень у році.

Також поліцейських охорони Рівного чекала ціла концертна програма від : зворушливі колядки – добре відомі та зовсім нові, віншування, авторські вірші.

Маленькі колядники розповіли, що готуються до свят з особливою відповідальністю, адже отримують неабияке задоволення, даруючи людям звістку про народження Ісуса.

Чудові колядки неймовірно зворушили усіх присутніх працівників поліції охорони, відтак вони не скупились на коляду. Окрім того, маленькі колядники отримали також і солодкі подарунки.

Подякував дітям за коляду і заступник начальникаУправління поліції охорони в Рівненській області, підполковник поліції Володимир Нацик: «Вже стало доброю традицією проводжати Різдвяні свята саме з вами. Ми вдячні, що ви не забули про нас і цього року та чекаємо вас 14 січня на посівання».

Управління поліції охорони

в Рівненській області

Читайте також