Поліцеського спіймали на хабарі у Рівному

Прокуратурою Рівненської області у скоординованій співпраці з працівниками управління внутрішньої безпеки в Рівненській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та відділу   боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Рівненській області задокументовано злочинну корупційну діяльність працівника Рівненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Поліцейського викрито 24.07.2018 безпосередньо під час одержання поблизу місця роботи неправомірної вигоди у сумі 4000 грн, яку він вимагав від підприємця за невжиття заходів щодо притягнення останнього до відповідальності за продаж слабоалкогольних напоїв неповнолітнім.

Після одержання коштів лейтенанта поліції правоохоронці затримали, а неправомірну грошову вигоду – вилучили.

На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного управління Національної поліції в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.



 

Прес-служба прокуратури Рівненської області

 

Читайте також