Поліцейські громади Рівненщини переймають досвід колег з Дніпропетровщини

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» 30 дільничних офіцерів поліції області, які закінчили підготовчі курси у Львові, відправилися на стажування до своїх колег на Дніпропетровщину. Там, на сьогодні успішно працюють 64 поліцейських офіцери громади в 42 ОТГ, а це найбільша кількість таких посад в Україні. Про це повідомляє Національна поліція Рівненської області.

Рівненські поліцейські вправно демонтрують навички в роботі та вже допомогли розкрити не один злочин та правопорушення.

Фото - Національна поліція Рівненської області

Спільно із поліцейським офіцером Петриківської ОТГ дільничні із Рівненщини виявили факт незаконної порубки лісу. У результаті — транспортний засіб «ГАЗ» із деревиною доставили на територію місцевого відділу поліції для прийняття процесуального рішення. Також рівненські поліцейські допомогли впіймали грабіжника, оперативно викрити крадія велосипеда та встановити місцезнаходження чоловіка, який понад три роки перебував у розшуку як неплатник аліментів 

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Руслан Стрельбіцький зазначає, що це хороша практика, яка дозволить виявити недоліки та позитивні моменти у роботі рівненських офіцерів. 

Читайте також