Поліцейські Рівненщини навчали дітей правилам дорожнього руху та поводженню у громадських місцях

Працівники ювенальної превенції Дубенського відділу поліції завітали до Бортницького НВК та розповіли дітям про правила безпеки при знаходженні на вулиці, вдома та в громадських місцях.

Поліцейських у навчальному закладі молодші школярі чекали з нетерпінням, бо зустрічі завжди проходять цікаво. Ось і вчора, 15 жовтня, поліцейські підготувалися, і провели для дітей першого класу цікаві бесіди, ігри та конкурси.

Мета заняття, - нагадати дітлахам про правила поведінки на вулиці, в громадських місцях, в школі та вдома. А ще застерегти від спілкування з випадковими, незнайомими людьми на вулиці, ну і звісно разом повторити правила дорожнього руху.
Старший інспектор Мирослава Вжос, в ігровій формі, нагадала учням про те, в яких місцях дозволяється переходити проїжджу частину дороги, а в яких ні, якими дорожніми знаками та сигналами світлофора регулюється рух транспорту і пішоходів.

"Ми не вперше проводимо такі заходи в школах району, - говорить капітан поліції Мирослава Вжос. - Ніколи не зайве буде нагадати молоді про правила поведінки в суспільстві, і про відповідальність за правопорушення, і про правила власної безпеки в умовах різних загроз".

За інормацією Дубенського відділу поліції

Читайте також